Novi problemi sa novim telom

Smršala je 127 kg: I dalje je nezadovoljna telom, kada vidite, biće vam jasno zašto! (FOTO)

Uspela je da smrša neverovatnih 127 kilograma upornim vežbanjem i zdravom ishranom, ali suočila se s problemom viška kože koja je ostala da visi svugde po telu nakon što se salo otopilo
Lepi & Zdravi
11:12h Autor:
Smršala je 127 kg: I dalje je nezadovoljna telom, kada vidite, biće vam jasno zašto! (FOTO)
Foto: Facebook / Suicideofnenigma

Kendis Vilijams (31) iz SAD-a bila je već toliko gojazna da nije mogla da zaveže sigurnosni pojas u automobilu niti da stane u sedošte aviona - imala je 203 kilograma. Uspela je da smrša neverovatnih 127 kilograma upornim vežbanjem i zdravom ishranom, ali suočila se s problemom viška kože koja je ostala da visi svugde po telu nakon što se salo otopilo.

Nisam mogla da stanem u 5XL: Smršala 70 kg bez ičije pomoći, evo kako! (FOTO)

<\/div>

Ostalo joj je oko 6,5 kilograma suvišne kože, a cena kompletnog hirurškog zahvata je oko 30.000 dolara. Ona je već bila na dve operacije i deo kože je uklonjen. Ostala joj je još samo jedna operacija koja košta oko 14.000 dolara, ali za nju nema novca, jer je sve potrošila na prve dve.

Večita debeljuca se zainatila i smršala 50 kilograma: Kad sam mogla ja, može svako! (FOTO)

<\/div>

"Ceo život sam provela osećajući se kao niko i ništa, jer su mi to stalno govorili. Iako sam sada ponosna na ono što sam postigla, moja koža me podseća na to šta sam proživljavala. Da imam novca, odmah sutra bih otišla na tu operaciju. To bi mi značilo jako puno", rekla je Kendis i dodala da je bila debela od 10. godine života i da joj je hrana služila kao beg od problema i uteha.

Najpoznatija guza Instagrama: 3 tajne za zadnjicu koja prkosi gravitaciji! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Ova uporna devojka odlučila je da zamoli ljude koje ne poznaje da joj pomognu. Pisala je raznim emisijama na televiziji, ali uspeha nije bilo. Odlučila je da napravi svoj profil na sajtu Go fund me i da tamo potraži pomoć neznanaca - i uspela je.

<\/div>

Do sada joj je 39 ljudi doniralo novac, a radi se o iznosima između 5 i 50 dolara. Kendis je zahvalna svima i nada se da će iduće godine ostvariti svoj san i napokon se osećati dobro u svojoj koži, piše Daily Mail.

7 smrtnih grehova za probavu: Zbog ovoga pravite sebi ozbiljne probleme!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs