Odlučila

Večita debeljuca se zainatila i smršala 50 kilograma: Kad sam mogla ja, može svako! (FOTO)

Mama je dobro kuvala, a ja sam volela da jedem. Onda sam upoznala dečka koji obožava brzu hranu i uskoro sam nabacila 120 kilograma
Lepi & Zdravi
21:46h Autor:
Večita debeljuca se zainatila i smršala 50 kilograma: Kad sam mogla ja, može svako! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram / Dedikated_lifestyle

Prodavačica iz Australije, Kejt Vrajter za samo devet meseci je izgubila čak 50 kilograma, i to bez pomoći hirurga. Nakon što je upoznala tri godine starijeg verenika Nika Džonsa, 25-godišnja Kejt počela je da dobija na težini.

Njih dvoje su delili strast prema brzoj hrani, a rezultat je bio 120 kilograma, koliko je "nakupila" u najtežoj fazi. Kejt je u to vreme redovno dvaput večerala, jednom hranu naručenu iz fast fudu, a drugi put ono što je sama pripremala kod kuće.

Ali kilogrami nisu bili jedini problem s kojim se borila, ubrzo je počela da oseća zdravstvene poteškoće. Zglobovi su joj postali otečeni, a leđa su je bolela.

Donela je odluku da će smršati, a prvi koraci bili su smanjenje unosa kalorija i rigorozno vežbanje. Uspela je da se smanji za čak 5 konfekcijskih brojeva.

Nakon što se prepolovila, odlučila je da promeni posao. Nastavila je školovanje i zaposlila se kao učiteljica.

Izgubila je 89 kilograma za 18 meseci, a iz svoje ishrane izbacila je samo ovo!

A photo posted by Kate (@dedikated_lifestyle) on Jul 12, 2016 at 1:11am PDT

"Uvek sam volela hranu, nikad nisam bila mršavica, i u školi sam bila bucmasta. Moja mama je dobro kuvala i uživala sam u njenim jelima, a nakon što sam upoznala Nika sve se pogoršalo. Zajedno smo jeli sklupčani na kauču ispred televizora," opisala je.

Dodala je da su često izlazili, a ona je redovno pila alkoholna pića. Višak kilograma nije joj smetao dok nije počela da oseća zdravstvene probleme, piše News.com.au.

Najpre je smanjila porcije, a nakon što se nekoliko kilograma istopilo, počela je i da vežba. Danas kaže da se navikla na redovno vežbanje te da joj je postalo zadovoljstvo.

"Svu masnu hranu najpre sam zamenila povrćem, a potom sam krenula sa svakodnevnim vežbanjem. Nakon devet meseci imala sam 65 kilograma i nosila konfekcijski broj 38", ispričala je.

Danas je gotovo savršenih dimenzija, a sve zbog toga što vežba svaki dan po dva sata.

"Kad me vide ljudi pomisle da sam bila na operaciji, a nisam. Želim da inspirišem druge žene da krenu mojim putem i dovedu svoje telo u red, jer ako sam ja uspela, uspeće svako. Prilično je jednostavno, treba jesti manje i zdravije, a vežbati više", zaključila je.

Evo kako da smanjite želudac: Posle ovog ćete mršaviti munjevitom brzinom!

A photo posted by Kate (@dedikated_lifestyle) on Jun 27, 2016 at 1:56am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs