Vredi probati

Snižava pritisak, prži masne naslage: Čudo od napitka! (RECEPT)

Poboljšaće se i varenje, pa u narednom periodu ne bi trebalo da imate problema sa težinom
Lepi & Zdravi
12:46h Autor:
Snižava pritisak, prži masne naslage: Čudo od napitka! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Ovo magično piće će vam pomoći da snizite visok krvni pritisak, smanjite višak masti, izborite se sa dijabetesom i poboljšate varenje!

Sastojci: 2 kašike jabukovog sirćeta, 2 kašike sveže isceđenog soka od limuna, 1 kašika cimeta, 1 kašika sirovog meda, 1 čaša vode.

Priprema: Sve što treba da uradite je da pomešta sve ove sastojke u blenderu. Popijte ovo svako jutro pre doručka i vodite računa da je napitak svež, napravljen tog jutra. Pratite korake, i bićete iznenađeni rezultatima.

Kako radi ovaj napitak:

Svaki satsojak ima svoju ulogu i odličan efekat.

CimetOvo je jedan od najvećih antioksidanata, a takođe pomaže u regulisanju šećera u krvi.

Godišnje ubije 600.000 ljudi: Nauka raskrinkala prevaru, hrane nas otrovom za srce!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

MedSvi smo svesni nutritivne vrednosti meda. Često se koristi za mršavljenje, zarastanje rana, za zdravlje srca, kože, pluća i ginekoloških organa. Ako uzmete jednu kašičicu svakog jutra, ona može olakšati muke sa grlom i smiriti nerve. Takođe sadrži enzime koji pomažu u poboljšanju sistema za varenje, tako da podstiče gubitak težine.

Jabukovo sirćeOva tečnost je bogata dobrim bakterijama i hemikalijama, od kojih je jedna sirćetna kiselina, koja usporava puls do 6%.

Sok od limunaSok od limuna ima alkalizirajuće efekte na organizam i takođe reguliše pH vrednost i nivo glukoze. Takođe je bogat vitaminom C, koji je jedan od najvažnijih hranljivih materija.

Ovo seme je živo zlato: Ako želite da smršate obavezno ga jedite svaki dan!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs