Mislite na vreme

Umesto lepote dobila rak kože: Žene, učite na mojim greškama! (FOTO)

Posetila je dermatologa radi rutinskog pregleda, a dobila je najgore moguće vesti
Lepi & Zdravi 13.05.2015. - 12:46h Autor: Stil
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Dvadesetsedmogodišnja Tauni Vilobi detinjstvo i tinejdžerske godine provela je u Kentakiju, gde se odlazak u solarijum i do 5 puta nedeljno smatra potpuno normalnim. Normalno je čak i da imate sopstveni solarijum kod kuće!

 

"Sve moje drugarice su obožavale solarijum, a i ja sa njima. Neke od njih su ga toliko volele, da su ga na kraju kupile", kaže Tauni. To se nastavilo i kada su odrasle, pa čak i ako je po profesiji postala medicinska sestra i znala koliko je UV zračenje štetno, nastavila je sa svojom navikom.

 

Sprečite i izlečite rak u 7 koraka - Stručnjak otkriva kako!

 

Ali, u 21. godini saznala je da ima rak kože. Posetila je dermatologa radi rutinskog pregleda, a dobila je najgore moguće vesti.

Oboleli deo kože otklonjen je operacijom, ali je do prošle godine dobila istu dijagnozu još četiri puta - prenosi CNN.

 

Danas, nakon svega što je prošla zbog svoje nezdrave navike, Tauni želi da upozori sve druge devojke da uče iz njenih grešaka, kao što je i ona trebala da nauči od drugih, a ne da dozvoli sebi da prođe kroz sve ovo.

 

Plava solarna voda leči svaku bolest!

 

"Ako vam treba malo motivacije da prestane da leži na suncu ili u solarijumu - evo je! Ovako izgleda tretman za lečenje raka kože. Koristite kremu sa zaštitnim faktorom, imate samo jednu kožu i treba da vodite računa o njoj!", napisala je Tauni uz fotografiju.

Ona je dodala i da na svakih 6 meseci mora da ide na pregled kod dermatologa, a da skoro svaki put čuje da lekari moraju da joj uklone parče kože.

 

Čuvajte zdravlje i razmislite o svojim navikama na vreme!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...