Detoksikacija

12 dana jela samo banane: Žena opisala neverovatnu transformaciju celog tela! (VIDEO)

Prvo što je primetila jeste poboljšanje u radu probave, a nije se pojavio nijedan neprijatan simptom detoksikacije
Lepi & Zdravi
22:46h Autor:
Foto: Youtube / Rawsomehealthy

Julija Tarbat je žena koja se dugo borila sa kandidom, lošim varenjem, problematičnom kožom, niskim šećerom u krvi, viškom kilograma koji su nastajali zbog žudnje za hranom koju nije mogla da utoli... Zato je odlučila da pređe na sirovu hranu.

 

Naime, Julija je 12 dana jela samo banane, ali kaže da se za ovakvu vrstu detoksikacije organizma može koristiti bilo koje voće, ali se zbog hranljivosti i dostupnosti tokom cele godine.

 

Pored banana u neograničenoj količini, mora se piti dosta vode, odmarati, ali i pomalo vežbati - savetuje ona i dodaje da je odmah videla poboljšanje, kako na emocionalnom, tako i na fizičkom nivou. Prvo što je primetila jeste poboljšanje u radu probave, a nije se pojavio nijedan neprijatan simptom detoksikacije. To je verovatno zbog velike količine vlakana iz babana, koji regulišu elektrolite i izbacuje toksine.

 

Sam smislio dijetu i smršao 20 kilograma - Banane su mu najbolji saveznici!

 

Julija navodi i da je tokom ovih 12 dana imala više enrgije nego ikada i da je upravo tada dostigla svoj maksimum kada je reč o vežbanju - uspela je da istrči maraton od 30 kilometara. Sa druge strane, koža joj je postala sjajnija, kosa mekana i čvrsta, a uspela je i da se reši nekoliko kilograma viška!

 

http://www.youtube.com/watch?v=G-OwRfzeIu0
sve vreme osećala spokojno detoksikuju emocije i um zbog nivoa kalijuma i triptofana, tako što poboljšavaju komunikaciju između ćelija i održavaju odličan nivo kiseonika u mozgu.

 

6 recepata za poslastice sa bananama - Dezerti kojima nećete moći da kažete Ne! (FOTO)

 

"Mentalno, sve mi je postalo mnogo jasnije, koncentracija se poboljšala", zaključila je Julija.

 

Napomena: Ovo je kratkoročna dijeta i ne bi smela da se sprovodi dugo, već samo za detoksikaciju.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs