Jelovnik Tom Kruza krije tajnu njegovog mladolikog izgleda: Jede 15 puta na dan, al ovo ne konzumira ni za živu glavu

Evo šta se nalazi na jelovniku glumca koji u 62. izgleda opako dobro

Lepi & Zdravi
Jelovnik Tom Kruza krije tajnu njegovog mladolikog izgleda: Jede 15 puta na dan, al ovo ne konzumira ni za živu glavu
Foto: Printskrin@dailymailonline/X

Popularnost je stekao u serijalu filmova "Nemoguća misija" u kojem tumači glavnu ulogu, a obzirom da ne koristi kaskadera niti dublera za potrebe snimanja najkomplikovanijih akrobacija koje izvodi na setu imali smo priliku da vidimo njegove izvajane mišiće u 62-oj godini života.

Osim toga Tom Kruzu mladolikost se odražava i na licu pa nismo mogli a da se ne zapitamo – koji eliksir mladosti koristi?

Međutim sve je vrlo jednostavno u slučaju glumca. Kako otkriva „Daily Mail“, a prenose izvori iz restorana u kojem je redovna mušterija, Tom Kruz obično poručuje belu ribu spremljenu na pari uz salatu.

Tom Kruz
foto: Franck FIFE / AFP / Profimedia

A ovako izgleda njegova svakodnevna rutina:

Alkohol je strogo zabranjen. Takođe, holivudski superstar redovno trenira, i to već od pola šest ujutru. Čim otvori oči, odlazi u teretanu.

Kako neki mediji navode, umesto tri obroka dnevno Tom Kruz ima – 15 manjih. Tokom dana trudi se da ne unese više od 1200 kalorija, a izbegava brzu i procesuiranu hranu, kao i sve što ima šećer i ugljene hidrate.

Šta jede Tom Kruz?

Tom Kruz ima ličnog kuvara koji mu uglavnom sprema grilovanu hranu i nabavlja sveže voće umesto grickalica. Na meniju su i losos, ovas, borovnice, đumbir, cvekla, brokoli, paradajz, spanać, orašasti plodovi, ponekad crna čokolada. A koristi i suplemente.

Slavni glumac striktno se drži svog režima ishrane, koji, mora se priznati, deluje prilično strogo. A ako se pitate koliko je efektan, samo bacite pogled na Tomovo telo.

Stil / Blic Žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs