PRENOSIVA MINI KLIMA: Uživajte u letnjim danima i rashladite se bilo kad i bilo gde!

Kada krenu vrućine, jedino o čemu raszmišljate jeste kako da se rashladite. Klime svakako u tome pomažu, ali su i veliki trošak kada rade po ceo dan.

Lepi & Zdravi
PRENOSIVA MINI KLIMA: Uživajte u letnjim danima i rashladite se bilo kad i bilo gde!
Foto: Promo

Imamo praktičnije rešenje za vas! Prenosiva mini klima je kompaktan i ekološki personalni rashlađivač, tako da svoj prostor možete rashladiti uz mnogo manji trošak!

Mini klima je letnja neophodnost za stanove, kancelarije, studentske sobe, čitaonice, kamp prikolice, vikendice! Uživajte u svežem i hladnom vazduhu do 12 sati sa samo jednim rezervoarom vode.

Klima
foto: Promo

Hydro-chill tehnologija na kojoj je zasnovan rashladni sistem uređaja funkcioniše na principu isparavanja. Stoga, pored rashlađivanja vazduha, filter simultano vlaži vazduh i pomaže u njegovom čišćenju od alergena i neprijatnih mirisa, stvarajući tako zdravije okruženje za život, za vas i vašu porodicu.

Mini klima ima izuzetno tih ventilator sa 3 brzine. U kombinaciji sa potpuno prilagodljivom prednjom rešetkom, imaćete potpuno kontrolu nad radom uređaja u svakom momentu.

Sve što je potrebno jeste da dodate vodu, pritisnite dugme, opustite se i uživate!

Tehnologija hidrohlađenja koja koristi evaporisani vazdušni filter koji uvlači topao vazduh, rashlađuje ga i vraća napolje svež, hladan vazduh. Lagan, samostojeći rashladni uređaj, ne zauzima mnogo mesta, troši malo struje i lako se može premeštati kako bi ste uživali u svežem i rashlađenom vazduhu bilo gde. Ima 3 nivoa podešavanja brzine za preciznu kontrolu nad radom, a može da radi u kontinuitetu do 8 sati. Ima filter koji vlaži i dodatno prečišćava vazduh. Može da radi na struju ili usb kabl, a rezervoar je od 500 ml. Poseduje i led svetlo koje je diskretno i opuštajuće.

Klima
foto: Promo

Mini prenosivu klimu naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.980 rsd.

Požurite, količine su ograničene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs