Mnogi komentarišu da je imala plastične operacije i kako treba da smrša: A ona za sebe kaže da je idealna, evo i zašto

Komentari na izgled državne sekretarke Milene Popović samo pljušte, a ovo je njen odgovor

Lepi & Zdravi
Mnogi komentarišu da je imala plastične operacije i kako treba da smrša: A ona za sebe kaže da je idealna, evo i zašto
Foto: printscreen/instagram/milena_bogdan

Milena Popović, državna sekretarka Ministarstva turizma i omladine, privlači veliku pažnju na društvenim mrežama svojim fotografijama.

Prošle godine, njena fotografija u kupaćem kostimu marke Karl Lagerfeld izazvala je pravu lavinu komentara o njenom izgledu.

Milena Popović Ivanović
foto: preentscreen/Instagram

Milena je javno odgovorila na kritike o svom izgledu, izjavivši da je zdrava, zadovoljna, voljena i srećna. Njeni pratioci su odmah reagovali, neki sa podrškom, a neki sa negativnim komentarima.

- Kažu treba mi 5-7 kilograma manje do idealne težine. A, ja zdrava. Zadovoljna. Voljena. Srećna. Zar to nije idealno ? - napisala je Popović na društvenim mrežama.

Neki od njenih pratilaca su joj pružili podršku, sa komentarima poput "Nije idealno, već perfektno", "Ne bih ja tu ništa dirala", "Idealno je sve kad si srećna". Međutim, bilo je i onih koji su kritikovali njen izgled, sugerisavši da ima višak kilograma i da bi trebalo da promeni stil oblačenja.

Igor Jurić i Milena Popović
foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan

Podsetimo, Milena je javnosti naročito postala interesantna nakon što je obelodanila da se nalazi u emotivnoj vezi sa osnivačom Fondacije "Tijana Jurić" Igorom Jurićem.

Mnogi komentarišu da je Milena imala niz estetskih korekcija koje su je promenile, dok su neke sitne korekcije na njenom licu evidentne.

Ipak mnogi veruju da se čak ne radi toliko o estetskim korekcijama koliko je u pitanju najveći životni pokretač - ljubav. Otkako više ne krije svoju vezu sa Igorom Jurićem, Milena zrači pozitivnošću i lepotom pa je to već dovoljno za potpunu promenu kako spolja, tako i iznutra.

Sudeći prema fotografijama, čini se da je usta popunila hijaluronskim filerima, kao i da je sitne bore koje je imala "ispreglala" botoksom.

Ali ono što najviše privlači pažnju kada je ona u pitanju, jeste bujno poprsje, koje je oduvek imala, a za to je u njenom slučaju zaslužna majka priroda.

Stil / Blic

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs