Od malih nogu iskompleksirana, pod nož otišla sa 13: Prepustila se neiskusnom doktoru, pa jednom zauvek naučila lekciju

Nije lako nositi titulu najlepše ili najzgodnije, pritisak na današnje javne ličnosti je veliki, a mnogi pucaju i prepuštaju se najlakšem rešenju-poseti lastičnom hirurgu

Lepi & Zdravi
12:59h
Od malih nogu iskompleksirana, pod nož otišla sa 13: Prepustila se neiskusnom doktoru, pa jednom zauvek naučila lekciju
Foto: Profimedia

Ona je jedna od najpoznatijih Viktorijinih anđela i iako danas ima 43 godine, malo ko bi joj dao toliko godina. Feliki je fanatik fitnesa, pa iako priznaje da ne pazi na ishranu, to se po njoj ne može videti.

Aleksandra Ambrozio ne bavi se više manekenstvom i kaže da joj to nedostaje, ali da sada ima više vremena da se posveti porodici. A iako joj mnogi mogu pozavideti na savršenoj liniji, ne smatraju je svi lepoticom.

Stoga ne čude česta pitanja vezana za estetsku hirurgiju koja joj se upućuju, ali brazilka je poznata kao veliki protivnik istih. Međutim javno je priznala da je ipak imala jednu estetsku korekciju i to je pod nož išla s 13 godina.

Naime iako je više puta isticala da je za njen izgled u potpunosti zaslužna genitika, zbog nje je imala i veliki kompleks u detinjstvu, jer joj je genetika podarila klempave uši. Stoga je odlučila to popraviti, ali ne može reći da joj je sam zahvat ostao u lepom sećanju.

"Kako sam oduvek znala da želim biti manekenka, odlučila sam operisati klempave uši kada sam imala 13 godina. U mom gradu postojao je samo jedan doktor koji je samo jednoj osobi pre mene radio takvu operaciju. Osećala sam se kao da mi je neko odsekao uši. Estetska hirurgija danas me izluđuje", rekla je slavna manekenka.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs