4 BOJE KOSE KOJI PREUZIMAJU PRIMAT I TOTALNI SU HIT OVE SEZONE: Pokažite frizeru ove slike i nećete pogrešiti sigurno

Hteli biste da promenite boju kose, ali ne znate šta da izaberete, sve dileme će nestati kada vidite ove 4 hit frizure

Lepi & Zdravi
4 BOJE KOSE KOJI PREUZIMAJU PRIMAT I TOTALNI SU HIT OVE SEZONE: Pokažite frizeru ove slike i nećete pogrešiti sigurno
Foto: Printscreen/instagram

Proleće je konačno stiglo, a čini se da nikad nismo bili srećniji dočekujući vedra jutra i duže večeri. Već smo krenuli sa odlaganjem zimskih kaputa i pripremanjem kožnih jakni i mekanih kardigana, a tu je i promena u "beauty rutini."

Ne samo da prelazimo na kozmetiku svjetlijih tekstura, već razmišljamo o frizurama i novoj boji kose koja će odgovarati vedrim danima.

Ovo su 4 boje kose koje će biti potpuni hit:

1. Čokoladni sjaj

Svoju smeđu transformaciju prva je predstavila Hejli Biber, a potom su je sledile i mnoge druge otmene plavuše. Ovog proleća čokoladna boja nosi se prošarana karamel pramenovima te je kao takva postala najtraženija u frizerskim salonima jer izgleda šik i skupo, a i lako se održava.

Hejli Biber
foto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

2. Osunčana kosa

Ako više volite svetlije boje, onda ćete želeti znati sve o trendu 'summer lifta'. Reč je o boji koja se postiže posvetljivanjem onih dielova koje bi sunce prirodno posvetlilo (prednji i površinski pramenovi). Rezultati su suptilni, ali značajni.

Frizura, Frizure, izgled, Nedelja Mode
foto: Profimedia

3. Kajsija plava

Bakarne i crvene nijanse možda su bile u trendu prošle jeseni i zime, ali ovog proljeća sve je u nijansama boje kajsije. Ove tonove viđamo svuda na TikToku i Instagramu modernih devojaka, gde ćete pronaći obilje inspiracije.

Frizure
foto: Profimedia

4. Krem plava

Zaboravite na intenzivne plave nijanse, jer ovo proleće je u znaku kremastih boja. Frizeri kažu da je vrlo teško postići ovu nijansu bez oslanjanja na tonik. To je zato što se pramenovi kose moraju ravnomerno posvetliti sve do svetložute boje. Ako je žuta ili bela, neće imati onu luksuzno sjajnu nijansu plave koja nije baš zlatna ili platinasta, već krem. Zato potražite stručnjaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs