OPUSTITE MIŠIĆE I OTKLONITE BOL U VRATU: Pogledajte rešenje za olakšanje!

Želite da osetite olakšanje u vratu? Ne možete više svakodnevno da se borite sa bolovima u vratu i tražite rešenje kako sebi da olakšate.

Lepi & Zdravi
Autor:
OPUSTITE MIŠIĆE I OTKLONITE BOL U VRATU: Pogledajte rešenje za olakšanje!
Foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Veoma je neprijatno da se svako jutro budite ukočeni i sa bolovima koji vam smetaju u obavljanju svakodnevnih obaveza. Čak ne možete ni da se opustite i često pokušavate da otklonite problem lekovima. Postoji drugo rešenje kojim su mnogi oduševljeni, a to je vratna kragna!

Zašto baš kragna? Kao rezutat višedecenijskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u oslobođenju ljudi bola prouzrokovanog nepravilnim držanjem, povredom ili oboljenjem. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapija za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova i, što je takođe sjajno, možete je koristiti u udobnosti svoga doma.

Vratna kragna CD5 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Kragna za vrat
foto: Promo

Vratna kragna:

  1. Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju
  2. Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
  3. Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije

Kod ovoga modela, ne postoji mogućnost manuelnog podešavanja sa prednje strane, i ceo vrat je obavijen sa vazdušnim komorama. Kada su vazdušne komore napumpane, vrat i glava su podupreti sa mekim delom kragne. Obezbeđuje bolji komfor i osećaj.

Vratnu kragnu možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 8.900 rsd.

Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs