NEKADAŠNJE LEPOTICE ZBOG DIJETE SADA LIČE NA OFINGER: Zbog jake želje da budu mršave, izgubile draž koju su imale

Neverovatna transformacija lepih glumica tera nas da se zapitamo gde je granica do koje treba ići sa dijetom, zgodne dame sa savršenim telom i oblinama zaludele su muški rod kad su se pojavile, ali danas je od toga ostalo jako malo

Lepi & Zdravi
11:59h
NEKADAŠNJE LEPOTICE ZBOG DIJETE SADA LIČE NA OFINGER: Zbog jake želje da budu mršave, izgubile draž koju su imale
Foto: Reuters

Svaka žena je u nekom trenutku u životu bila na djeti, konstantna borba sa kilogramima nije strana ni slavnim lepoticama, ali kako znati kada je dosta, ove dame su preterale u svojoj rigoroznoj ishrani. Kada su se pojavile na malim ekranima i postale poznate, bile su san svakog muškarca širom planete, međutim sada više ne izgledaju tako!

Slavna Anđelina odavno zabrinjava svojim izgledom, a šuška se da je njena težina pala ispod 45 kilograma! Da sve bude još gore, glumica obožava da istakne tanak struk, pa kada je gledate iz profila, ne možete a da se ne zapitate šta se dogodilo sa njenim, nekada savršenim telom!

Čak i kada pokrije struk i jezivo mršave ruke, pogled na Anđelinine potkolenice zaista nije prijatan.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Kada su je paparaci primetili u opuštenoj šetnji kroz grad, ostali su u šoku! Pored bolesne mršavosti, ruke glumice preplavljene su venama, nabreklim od preteranog vežbanja. Kome je ovo lepo?!

Ništa bolje ne izgleda ni glumica i supermodel Deniz Ričards. Iako se ograničenje težine podrazumeva kada je reč o manekenkama, lepa Deniz je očigledno preterala sa dijetom. Njene noge više nisu ženstvene i savršene kao nekada, već više liče na dva štapića, pokrivena prenaglašenim mišićima.

Deniz Ričards
foto: Profimedia

Po mnogima najgora situacija jeste slučaj glumice Tare Rejd. Ona obožava da objavljuje golišave fotografije sa plaže na društvenim mrežama, iako je od njenog seksi tela sada ostao samo skelet i koža. U njenim previše tananim butinama nema ničeg privlačnog, pa su je čak i fanovi upozorili da proveri da li je slučajno u pitanju neka bolest!

Tara Rejd, Tara Reid
foto: Instagram

Pored toga što njihova tela više nisu simbol seksepila, od preterane mršavosti promenio im se i izgled lica. Prekomerni gubitak kilograma karakteriše izgled "upalih obraza i očiju", što nikome nije privlačno.

Viktorija Bekam uvek je bila mršava, prema tome kada izgubi i jedan kilogram odmah se primeti, ali ne na pohvalan i lep način. Žena svojom kilažom nalikuje na dete.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Njih četiri, nažalost, nisu usamljene u ovome. Problem određivanja granice do koje se sme ići sa mršavljenjem postoji kod velikog broja poznatih dama, ali i običnih žena, devojaka, čak i devojčica školskog uzrasta!

Pa su tako majka i ćerka koje su bile poznate bucke, ali su lepo nosile svoju težinu, odlučile da se pridruže mršavicama, ali da li su možda ipak preterale u svojoj želji.

Šeron Ozborn
foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Keli je krenula majčinim stepama, pa je nakon trudnoće izgubila toliko kilograma, da izgleda kao polovina sebe iz ranijih dana.

Keli Ozborn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A na ovu listu ne možemo a da ne uvrstimo i sestre Olsen za koje smo već ozbiljno zabrinuti.

Olsen sestre
foto: Profimedia

Ovim problemom se definitivno treba baviti dublje, kako mlade devojke ne bi odrastale sa iskrivljenom slikom o lepoti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs