ŠTA KAŽU DOKTORI O RAKU PRINCEZE OD VELSA: Evo šta je neuobičajno za njene godine, a šta vide kao DOBAR ZNAK

Dijagnoza raka princeze Kejt potresla je obožavaoce do srži, a doktor sugerisao da je njeno stanje "neuobičajeno za njene godine"

Lepi & Zdravi
ŠTA KAŽU DOKTORI O RAKU PRINCEZE OD VELSA: Evo šta je neuobičajno za njene godine, a šta vide kao DOBAR ZNAK
Foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Kejt Midlton je poslala emotivnu i iskrenu poruku svetu potvrđujući svoju dijagnozu i govorila je o "neverovatno teškim mesecima za celu porodicu". Ali u znak svoje neverovatne hrabrosti, princeza je takođe poslala poruku nade za one koji se isto tako bore sa svojom bitkom, rekavši: „Za sve koji se suočavaju sa ovom bolešću, u bilo kom obliku, nemojte gubiti veru ili nadu. Niste sami. "

Fanovi, pratioci i poštovaoci princeze od Velsa su šokirani do srži, a isto tako zabrinuti i tužni zbog karljevskog para i njihovo troje dece.

Kejt Midlton
foto: Printscreen Instagram

Međutim doktori objašnjavaju da je ono što je neuobičajeno ovde to što je Kejt relativno mlada. Čak i imati abdominalnu operaciju iz benignog razloga bilo bi neuobičajeno za nju i njene godine. Ono što se dogodilo je da su na osnovu skeniranja pretpostavili da je benigna i kada su to zapravo pogledali pod opsegom, otkrili su da je to rak .

Ceo scenario od početka do kraja je prilično neobičan, ne očekujemo da mladi ljudi imaju rak stomaka, objašnjavaju doktori. Ne zna se da li se Kejt nije dobro osećala duže nego što je poznato ili je to bilo veoma iznenadno. Međutim pizitivan znak je to što je na preventivnoj hemoterapiji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs