Magazin “Lepa&Srećna” 28. decembra nastavlja akciju “Lekoviti razgovori”

Često čekamo početak nove nedelje, novog meseca, a posebno početak nove godine kako bismo započeli nešto novo. Odluke koje tada donosimo vezane su za zdraviju ishranu, treninge, edukaciju i porodicu

Lepi & Zdravi
Autor:
Magazin “Lepa&Srećna” 28. decembra nastavlja akciju “Lekoviti razgovori”
Foto: Shutterstock

Nekada smo previše ambiciozni, pa sebi postavljamo prevelike ciljeve. Nekada jednostavno naše novogodišnje odluke nisu dovoljno inspirativne. Kako se suočiti sa novim izazovima koji nas čekaju naredne godine, istrajati u donetim odlukama i održati početni elan, otkriće vam gošća Lepe i Srećne, Sandra Bjelac.

- Najčešća greška prilikom donošenja novogodišnjih odluka jeste preterana ambicija – želite mnogo stvari u isto vreme. Nova godina predstavlja novi početak samo ako vam je motivisanost velika: rešili ste da vežbate, da se hranite zdravije, da provodite više vremena s porodicom, da malo više štedite... Međutim, mnogo ciljeva rasipa pažnju i energiju. Umesto toga, dajte prednost jednom cilju i usredsredite se samo na njega. Budite iskreni prema sebi zbog čega vam je taj cilj važan i da li ste zaista spremni za promenu?

Sandra Bjelac
foto: Privatna arhiva

Oni koji postavljaju jasne ciljeve i usmeravaju pažnju i energiju na njihovo ostvarenje, pronaći će više mogućnosti da to postignu - kaže Sandra Bjalac psihoterapeut.

Za sve nedoumice u vezi emocija za koje vam treba savet ili konsultacija, gost Lepe i Srećne je Sandra Bjelac koja će vam biti na raspolaganju 28. decembra od 15 do 16 sati putem telefona 011 442 03 07.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs