SAZNAJTE VIŠE

IMA 51 GODINU, IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA: Ovo je PRAVI razlog što je to Nini Badrić pošlo za rukom, a nije DIJETA

Nina Badrić je oduvek bila jedna od najlepđih žena sa ovih prostora, a tajna njenog izgleda nije samo u ishranu već i u navikama koje su joj prioritet, pa tako uvek izgleda negovano i doterano.

Lepi & Zdravi
09:31h Autor:
IMA 51 GODINU, IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA: Ovo je PRAVI razlog što je to Nini Badrić pošlo za rukom, a nije DIJETA
Nina Badrić, Foto: Marko Vulević Za Impression Marks Studio

Ono što većina žena ne može da postigne danas to je taj kontinuiet brige o sebi. Obaveze, deca, kasno leganje u krevet i dugi sati na poslu su samo jedan od razloga, ali primećeno je da su žene iz godine u godinu popuštale u svojim večernjim ili vikend rutinama negovanja, pa su se tako mnoge dovele do toga da ne znaju sada ni odakle da počnu ni kako da nađu vreme za to.

Svi se sećamo kada su se nekada žene negovale ispred svog ogledala u spavaćoj sobi, češljale kosu sa 100 pokreta, mazale ruke i ostavljale kremu na stočiću pored kreveta i spavale sa viklerima i mrežicama da sutradan imaju savršenu frizuru.

Većina današlnjih žena nema vremena ali ni snage da se posveti sebi jednom nedeljno na taj način, a kamoli svaki dan da odvoji pola sata da se macka, već brzopotezno ulazi u tuš kabinu i i izleće da se što pre smesti pored muža na kauču kako bi nastavili gledaju televizor.

Vreme se do te mere promenilo da se zapanjimo kada vidimo one neke žene koje stalno izgledaju sređeno i zadovoljno, a to nema veze ni sa kilogramima ili savršenim telu kakvo ima npr.Emili Ratajkovski. Pričamo samo o nezi i odlascima kod frizera makar jednom nedeljno kako bi se postigao taj ženstveni izgled kakve su naše i mame gajile i kada nisu izlazile iz kuće bez karmina i rumenila.

Jedna od tih žena je definitno Nina Badrić. Ona je oličenje prave žene, žene koja je uvek imala svoj stil i isticala ono najbolje što ima, pa se tako mnogi pitaju kako sada sa svojih 51. godinom izgleda i bolje nego kada je imala 30.

Puno se pisalo o njenoj ishrani i da ju je upravo naš Novak Đoković inspirisao svojom ishranom, pa je tako pre nekoliko godina izbacila namirnice životinjskog porekla.

"Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla.", napisala je Nina na Instagramu jednom prilikom i dodala:

Pisalo se da je pevačica imala 83 kilograma i da je uspela da skine 20, te sada ima 63.

"Prestala sam da jedem meso i desile su se velike promene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna ." objasnila je ona.

"Gazirana pića više ne pijem, a testo sam svela na minimum. Ponekad pojedem neku pastu ili pitu. Takođe sam i slatkiše prestala da jedem. Ali kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dve-tri kockice."otkrila je pevačica.

Nina ipak nije želela da sve ostane na spekulisanju, pa je otkrila istinu o tome:

- Nikada u životu se nisam udebljala, niti smršala 20 kilograma. To je ogromna kilaža. Ja jesam izgubila nešto na kilaži, ali to je neznatno, ne radi se ni o 10, a kamoli o 20 kilograma. Ono što je meni zanimljivo, to je da se od prvog dana karijere meni mere izgled i kilogrami. Ja se zahvaljujem svima koji se toliko brinu o mojoj kilaži - izjavila je pevačica za Hype TV.

Zaključak je kao i uvek: dobra organizacija i pronalaženje vremena za sebe kao i balansirana ishrana i kretanje ali i pozitivan pogled na svet bez obzira koliko je to teško u današnje vreme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs