VODITE BORBU SA HORMONSKIM DISBALANSOM: Uz pomoć ovog proizvoda rešite problem bolnog i neredovnog ciklusa!

Ako se borite sa povećanom telesnom težinom, aknama, opadanjem kose, neredovnim ciklusom ili problem da zatrudnite potrebno je da se posvetite svom zdravlju i istražite šta bi mogao da bude uzrok tih simptoma.

Lepi & Zdravi
Autor:
VODITE BORBU SA HORMONSKIM DISBALANSOM: Uz pomoć ovog proizvoda rešite problem bolnog i neredovnog ciklusa!
Foto: Liubomyr Vorona / Alamy / Alamy / Profimedia

Postoje mnogo faktora koji mogu uticati na sve te pojave, ali to je u velikoj meri pokazatelj hormonskog disbalansa tačnije policističnih jajnika. Kako biste pomogli sebi u toj borbi, vreme je da probate ovaj suplement - FOLINOMEL!

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Folinomel
foto: Promo

* Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

– Reguliše menstrualne cikluse – Promoviše ovulaciju – Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj – Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći – Snižava insulin i glukozu – Snižava holesterol – Snižava upalu – Rešava problem mioma na materici – Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine – Smanjuje potrebe za određenim namirnicama – Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem

Preparat Folinomel možete naručiti klikom OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Dostava je besplatna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs