estetske operacije

SRPSKA DOKTORKA OTKRILA SVE KOREKCIJE DŽEJ LO: Hvali se prirodnim, mladolikim izgledom, a zapravo je OVO RADILA na sebi

Mnogi se pitaju koje estetske operacije je imala Dženifer Lopez, a čuvena doktorka Kristina Davidović otkriva istinu.

Nega
12:39h Autor:
SRPSKA DOKTORKA OTKRILA SVE KOREKCIJE DŽEJ LO: Hvali se prirodnim, mladolikim izgledom, a zapravo je OVO RADILA na sebi
Koje estetske operacije je imala Dženifer Lopez, Foto: Printscreen/instagram

Estetske korekcije sve su popularnije među slavnim damama. Dok neke od naših poznatih žena očajnički pokušavaju da sakriju da su radile intervencije, uprkos očiglednoj razlici u izgledu, situacija u Holivudu je nešto drugačija.

Međutim, koliko god se neke od njih trudile da sakriju da su imale zahvate, oku stručnjaka to ne može da promakne. Čuvena srpska doktorka Kristina Davidović, koja se godinama bavi estetskom hirurgijom, otkrila je koje zahvate je imala čuvena diva Dženifer Lopez.

Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: Profimedia

Uprkos tome što je Džej Lo jednom prilikom demantovala da je bilo šta radila na sebi, dr Davidović otkrila je da pevačica redovno radi na zatezanju kože lice i na njegovom volumenu, te da je takođe radila usne i botoks.

"Dženifer Lopez osigurala je sve one delove koje je estetski korigovala - struk, butine i zadnjicu, a ako se sećate radila je liposukciju, lipotransfere i slično.", objasnila je doktorka Davidović.

1 / 6 Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Doktorka je objasnila da je Džej Lo rođena sa lepim crtama lica i dobrom genetikom, ali da nakon 50. godine dolazi do postepenog starenja, te da je pevačica radila sve one tretmane koji dovode do zatezanja, odnosno smanjenja kože.

"Antiaging čuvene umetnice Džej Lo je dosta uspešan iz dva razloga - lepa je rođena (najpre mešani geni u okviru njenog porekla) a i počela je sve na vreme... Mi koji smo je krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih prilično pratili, slušali njene pesme i gledali filmove, setićemo se da je uvek bila "jača" u butinama, ali sa pojavom najmodernije liposukcije, taj problem je postao prošlost i skladnost njene građe je bez greške...", napisala je doktorka na svom Instagramu i dodala:

"Neki pacijenti su mi rekli "ne vidi se da je nešto radila, ista je kao pre"...upravo je TO dobar antiaging, jer ne postoji opcija da 25 godina kasnije budemo isti kao sa dvadeset... Pre godinu-dve veliku buru je digla izjavom da ništa nije radila osim redovne upotrebe svoje kozmetike i iskazom "i am not that kind of a girl" za upotrebu botoxa, pa su se i doktori širom sveta oglasili i ovo činjenično opovrgavali...

Jedno vreme je promovisala i ultrazvučno-posredovan antiaging Ultherapy tehnologijom kojom je održala zategnutu kožu i potkožu... Spekuliše se o operaciji nosa, pokušala sam da iškačkam razne informacije i da pregledam mnoge paparazzo slike iz ranijih dana, ali nisam sigurna...šta vi kažete?! Bilo kako bilo, treba da znamo da je cena "večne" ili bar dugotrajne lepote prilično vosoka, ali je dostižna, mada i stvar prestiža..."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs