ZABORAVLJATE I NE FUKCIONIŠETE KAKO TREBA: Poboljšajte raspoloženje i koncentraciju - evo kako!

Dešava vam se da ste neraspoloženi, da ne možete ničega da se setite i da često zaboravljate. Obaveze se gomilaju i ne možete da se koncentrišete. Sve to može da dovede do velikog neraspoloženja.

Lepi & Zdravi
Autor:
ZABORAVLJATE I NE FUKCIONIŠETE KAKO TREBA: Poboljšajte raspoloženje i koncentraciju - evo kako!
Foto: Profimedia / Laurent Hamels / PhotoAlto /

Osim pozitivnih misli, potrebno je uneti u organizam i dodatne vitamine i minerale. Sve što vam je potrebno da negujete svoj mozak dokazanom formulom jeste Dr. Vitom - Magnezan Neuro i videćete koliko ćete imati energije i memorije!

Magnezan neuro
foto: Promo

Magnezan neuro je esencijalni koktel magnezijuma, vitamina, antioksidanata, aminokiselina i ginko bilobe koji su odgovorni za pravilno funkcionisanje mozga, nervnog sistema i stimulanse dobrog raspoloženja i blagostanja. On podstiče pravilno funkcionisanje mozga doprinosi boljoj koncentraciji i pamćenju. Zdrav nervni sistem omogućava nam da vratimo harmoniju i ravnotežu svim čulima.

Magnezan neuro:

  • Podržava zdravu memoriju mozga i kognitivne funkcije,
  • Optimizuje nivo magnezijuma u mozgu,
  • Održava količinu i kvalitet sinaptičkih veza između ćelija mozga,
  • Sprečava poremećaje važnih kanala odgovornih za međućeliju signalizacija u mozgu,
  • Poboljšava memoriju i koncentraciju,
  • Najbolja prevencija od demencije i Alchajmerove bolesti!

Magnezijum je potreban za više od 300 biohemijskih i 600 enzimskih reakcija u telu. Magnezan neuro je jedinstvena formula koju mozak lako apsorbuje, pomažući pri održavanju sinaptičkih veza između moždanih ćelija i sprečavajući poremećaje važnih kanala odgovornih za međućelijsku signalizaciju u mozgu.

Korišćenje Magnezan Neuro za anksioznost i stres su značajne, ali nažalost čak 75% nas ima nedostatak magnezijuma kao neophodnog minerala, takođe i svih aminokiselina, vitamina, antioksidanata i ginko bilobe neophodnih za pravilnu aktivnost mozga. Magnezijum je esencijalni mineral koji ima tako izvanredna svojstva u pogledu anksioznosti i stresa da ga zovu “moćna prirodna antistres terapija”. Preporučena doza je jedna kapsula dnevno.

Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs