promo

IZGLEDAJTE DRUGAČIJE: Uz samo nekoliko trikova zasijajte u izlasku posle godišnjeg odmora!

Žene vole dobar nakit i lepu garderobu, još ako je povoljna a kvalitetna, toj sreći nema kraja.

Lepi & Zdravi
12:17h Autor:
IZGLEDAJTE DRUGAČIJE: Uz samo nekoliko trikova zasijajte u izlasku posle godišnjeg odmora!
Izgledajte drugačije uz samo nekoliko trikova, Foto: Profimedia

Spremate se za dugo očekivan izlazak sa drugaricama, jer ste se napokon sve vratile sa godišnjih odmora i jedva čekate da se okupite i ispričate kako vam je bilo! Sada se osećate odmorno i poletno i svoju energiju želite da prenesete na druge, ali i da izgledate posebno. Osim dobrog raspoloženja, želite da ponesete i neki novi komad garderobe koji će vas učiniti jedinstvenom. Odmah vam je na um pala elegantna haljina, a koju biste možda upotpunili sa šik blejzerom i na samom kraju poseban nakit koji će upotpuniti celokupan outfit! Odabrali smo za vas neke modele koji će vas izdvojiti iz mase!

Asimetrična haljina učiniće vas drugačijom i naglasiće vaše atribute i ujedno sakriti nedostatke. U kombinaciji sa najfinijim satenom, naglašava šarm i otmenost.

Ženska garderoba i nakit
foto: Promo

Ovu crnu haljinu možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.290 rsd.

Kratki blejzer je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Daće vašem outfitu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite.

Ženska garderoba i nakit
foto: Promo

Crni blejzer sa diskretnim valovima možete naručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 2.790 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Asimetrične minđuše će vašem izgledu biti detalj zbog kog ćete zasijati. Romantična kombinacija osnove u zlatnoj boji sa kristalnim elementima i diskretnim biserima.

Ženska garderoba i nakit
foto: Promo

Asimetrične minđiše Blue Sky možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni 690 rsd.

* Celokupnu ponudu zanimljivih modela možete pogledati OVDE

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs