BRZO I MAGNENTO PUNJENJE: Usb kabl za sve vrste pametnih uređaja olakšaće vam svakodnevnicu!

Bez pametnih uređaja skoro da niko ne kreće iz svog doma, potrebni su nam kako za poslovne obaveze tako i za privatne

Lepi & Zdravi
Foto: Profimedia

Svakodnevnica nam je takva da ne možemo ni da zamislimo dan bez njihove upotrebe, pa je zbog toga bitno da je baterija uvek puna.

Upravo iz tog razloga, magnetni usb kabl ćete obožavati. Možete da ga koristite i u kolima i na poslu. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja, izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

USB kabl
foto: Promo

Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

USB kabl, hangar usb kabl, hangar kabl
foto: promo

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku.

Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

USB kabl
foto: PROMO

Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije).

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.190 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...