MISLI DOBRO PA ĆE DOBRO I BITI

EVO KAKO DA SE REŠIMO BEDNOG ŽIVOTA, PRODUŽIMO ZDRAVLJE I MLADOST: Metoda akademika Stanislava Loševa je spas za sve!

Akademik Lošev predlaže odbacivanje logike i korišćenje ljudska osećanja prilikom rešavanja životnih problema

Lepi & Zdravi
Autor:
EVO KAKO DA SE REŠIMO BEDNOG ŽIVOTA, PRODUŽIMO ZDRAVLJE I MLADOST: Metoda akademika Stanislava Loševa je spas za sve!
Foto: Printscreen/youtube/Oton Ecosystem

Možete pomoći svom telu da ostane mlado i zdravo dugi niz godina uz pomoć snage misli! Akademik Stanislav Lošev uverava da se na molekule DNK koji kontrolišu biološki život našeg tela može uticati pomoću misli i reči. Kaže da je odavno naučio da se otarasi tegoba bez lekova i da poveća ukupan nivo energije u telu.

I sa 76 godina oseća se bolje nego kada je imao 40. I sve zahvaljujući praktičnoj psihologiji! Ideja uticaja na telo uz pomoć misli i reči je svakako zanimljiva!

Štaviše, sam Lošev i dalje vodi aktivan životni stil i čak je ušao u institut sa 60 godina, postao doktor nauka. Stanislav Lošev generalno smatra da je starosna granica za penzionisanje od 60 do 70 godina najproduktivnija u životu osobe. Ko bi to pomislio!

Akademik uverava da zdravlje i mladost direktno zavise od psihičkog stanja osobe. Dakle, oslobodivši se strahova, anksioznosti, ozlojeđenosti i samodestruktivnih stavova, osoba može postati vedrija, mlađa, a samim tim i živeti duže.

Prvo morate odbaciti logiku

Metod očuvanja zdravlja i mladosti akademika Loševa naziva se nelogičnim. Naučnik predlaže odbacivanje logike i koršćenje ljudskih osećanja. Prema njegovim rečima, naš mozak je u stanju da reši samo 30 odsto životnih problema. Rešenje preostalih 70% leži u sferi osećanja.

"Zamislite da je mozak kompjuter koji sadrži mnogo zanimljivih programa, duša je internet, koji ima sve što poželite: filmove, muziku, nauku“, objašnjava Lošev. "Ljudska duša je ta koja je u stanju, zaobilazeći mozak, da pokaže gde leži pravi uzrok problema koji su nastali u životu, nikako na način na koji mi to zamišljamo."

Da li su svi problemi uzrokovani nervima?

Većin ljudskih problema je psihološke prirode: u sebi akumuliramo ogorčenost, razdraženost i ljutnju, a nakon nekog vremena počinjemo da se razboljevamo i starimo. Lošev je siguran: ako se sećate svih neprijatnih trenutaka prošlosti i mentalno ih preradite da izgledaju drugačije, možete se osloboditi tereta negativnosti i, kao rezultat, postati vedriji i vedriji.

Drugi korak oporavka je oslobađanje od strahova.

Gotovo svaki čovek se plaši da će se razboleti, ostariti, ostati sam, strahuje za rodbinu i prijatelje... A ovi strahovi negativno utiču i na zdravlje.

„80% svetske populacije živi u stresu“, kaže Lošev. Zatvorite oči i odgovorite na pitanje: „Čega se bojim?“. Zapišite bilo koji odgovor i ponavljajte ovu reč ili frazu sat vremena. Za sat vremena vaš strah će potpuno nestati.”

Koristeći ovu vežbu, svaki dan možete pronaći novi strah u sebi i rastati se od njega. Tako će nezadovoljstvo, apatija, anksioznost postepeno nestati ...

Poreklo stresa mora se tražiti u detinjstvu

Ponekad se ni ne sećamo šta nas je tačno uplašilo ili uvredilo u detinjstvu, ali psiha sve to drži u sebi. Lošev uverava da razne tegobe i rane mogu biti posledica zaboravljene traume iz detinjstva. Možete ih se rešiti tako što ćete se setiti traumatične situacije i promeniti svoj stav prema njoj.

Vrlo često ljudi akumuliraju ogorčenost prema roditeljima. Zbog čega ne mogu da izgrade normalne odnose, ne mogu da zarade pristojan novac... Ali dovoljno je da iskreno oprostite ocu i majci, a onda i sami zatražite njihov oproštaj, čim se zdravlje i blagostanje poboljšaju..

Oslobađamo se negativnih reči-parazita

Vrlo često, u našim srcima, izgovaramo fraze koje trenutno menjaju naše živote i zdravlje. Na primer, svaki dan u šali ponavljamo "Ja sam stara i bolesna osoba" ili "Umreću sada!", "Sve boli, ništa ne pomaže", "Život je bol!"...

Takve reči se pretvaraju u programe koji se pokreću u telu nepovratni procesi. Programi se pokreću na ćelijskom nivou, čak i naša DNK reaguje na izgovorene reči. Na kraju krajeva, reč nije samo skup slova, to je talas koji izaziva vibracije u okolnom prostoru.

Stanislav Lošev preporučuje da se otarasite takvih parazitskih reči i da ih zamenite pozitivnim: „Kako sam dobar - i fizički i duševno!“, „Kako je sve divno u životu!“, „Zdrav sam kao konj! ”, „Ovo nije život, ovo je bajka! ”... Zamislite za sebe pozitivne izreke i ponovite da ste lepi, mladi, srećni, bogati, zdravi ...

„Učenjem kako biti pozitivan i rešavanjem svojih prošlih problema, čovek može značajno da poboljša kvalitet života i produži mladost“, kaže Lošev.

"Najvažnije je ne tražiti istinu po strani, već je otkriti u sebi. Uostalom, zdravlje i mladost su, pre svega, stanje duha!“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs