Ispovest

ZINAIDA DEDAKIN (61): Imala sam veliki tumor i on se istopio, nestao, zahvaljujući OVOME! (VIDEO)

Gostujući u emisiji Novo doba, glumica Zinaida Dedakin (61) je pričala o bolesti i tome kako je savladala

Lepi & Zdravi
Autor:
ZINAIDA DEDAKIN (61): Imala sam veliki tumor i on se istopio, nestao, zahvaljujući OVOME! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/novo doba

Glumica Zinaida Dedakin ispričala je u emisiji Novo doba, o tome kako je savladala bolest.

Taj zdravstveni problem ju je već doveo i do operacije koja je bila zakazana, a onda se obratila za pomoć psihoterapeutu Marku Pešiću za kojeg kaže da joj je mnogo pomogao.

Da, ja sam se razbolela. Ali kažem, toga više nema. Nisam više bolesna. Ali, ono što je najlepše u svemu tome, ko me je u svemu tome lečio? Lečili su me ljudi i ta njihova toplina. Verovala sam u „bele misli“, ali znate, to je to naše ljudsko, dok ne doživite na svojoj koži to ne verujete. Moja deca su bila moji spasioci, porodica i prijatelji“, ispričala je glumica, a potom dodala:

Baš prijatelji, oni su mi izlečili tumor. Taj tumor je nestao, koji je inače bio veoma veliki. Bila je zakazana operacija. Da li neko veruje ili ne veruje? Više se time i ne bavim. Moji prijatelji, ljubav i toplina su bukvalno istopili taj moj tumor. Njega nema godinama“, ispričala je Zinaida u emisiji “Novo doba”.

Zinaida je ispričala da je koristila i reiki u funkciji isceljenja.

A šta je to Reiki?

Reiki je metoda tradicionalne medicine, koja je legalizovana i odobrena podzakonskim aktom koji je potpisalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije 2008. godine. Ministarstvo zdravlja Republike Srbije svrstalo je Reiki metodu u metode rehabilitacije (za unapređenje zdravlja).

Reiki je, najverovatnije, najstarija metoda unapređenja zdravlja, koja se zasniva na veštini korišćenja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, unapređenja zdravlja, a takođe u cilju poboljšanja kvaliteta života. Naučna istraživanja su pokazala da jedna osoba iz prostora uobičajeno prima u proseku 5-10% Životne energije, dok korišćenje Reiki metode omogućava priliv u organizam 90-100% Životne energije.

Glumica kaže da stalno priča o poslu sa decom i da je njima gluma je prirodno stanište. "Presrećna sam što smo izgradili takav odnos da vrlo dobro znaju da mi daju pravu smernicu. Beskrajno poštujem njihovo mišljenje", kaže Zinaida.

Zanimljiva je i priča kako je Zinaida dobila svoje neobično ime. Naime, Dedakinova je neobično ime dobila tako što se njen otac razočarao kada je saznao da je dobio ćerku, budući da je očekivao sina, te se napio i otišao u bisokop, gde je gledao film sa ruskom glumicom Zinaidom u glavnoj ulozi, nakon čega je rešio da tako nazove svoju ćerku.Ii

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs