TRAŽITE EFIKASAN NAČIN DA SE OSLOBODITE BOLA U VRATU, KIČMI ILI LEĐIMA? Vazdušno dekompresioni sistem rešava stvar!

Dosta sedenja, ali i previše stajanja, manjak fizičke aktivnosti, ili pak previše nje, dovodi do napetih mišića u torzalnom i leđnom delu kičme što uzrokuje pojavu bola u svakom delu tela. Nažalost, pre ili kasnije svaki čovek oseti bol ove vrste. Izuzetno je neprijatan i, ako se ne tretira u startu kako treba, može da uznapreduje i izazove pojavu nekog većeg oboljenja.

Lepi & Zdravi
Autor:
TRAŽITE EFIKASAN NAČIN DA SE OSLOBODITE BOLA U VRATU, KIČMI ILI LEĐIMA? Vazdušno dekompresioni sistem rešava stvar!
Foto: Profimedia

Iz tih razloga, kao rezultat višedecenijskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u oslobođenju ljudi bola ove vrste. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapija za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova.

Vratna kragna CD3 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

slika
foto: Promo

Vratna kragna: • Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju • Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu (model NTD 3000) • Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije • Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost (NTD 3000) • Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.

Vratnu kragnu možete poručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 8.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs