UNIŠTITE UPORNE GLJIVICE NA KOŽI I NOKTIMA: Ova efikasna krema pomoći će da ih se otarasite jednom zasvagda!

Gljivice se vrlo lako mogu nastaniti na koži ili noktima, a vrlo je teško otarasiti ih se

Lepi & Zdravi
Autor:
UNIŠTITE UPORNE GLJIVICE NA KOŽI I NOKTIMA: Ova efikasna krema pomoći će da ih se otarasite jednom zasvagda!
Foto: Shutterstock

Zatvorena obuća i čarape onemogućuju kruženje vazduha unutar obuće čime doprinose pojačanom znojenju stopala i stvaranju vlažne sredine koja je savršena podloga za nastanak i širenje gljivičnih oboljenja. Vrlo lako mogu da se nastane na koži i/ili noktu, a vrlo je teško otarasiti ih se.

Više ne morate da se mučite i isprobavate raznorazne preparate sa nadom da će pomoći – predstavljamo vam jedan koji sigurno deluje: Fungapure.

Fungapure
foto: Promo

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Preparat Fugapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

Fungapure poručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon!

Ne propustite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa za sva vremena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs