SPREČITE RAZVOJ BOLESTI

STRUČNJACI KVANTNE MEDICINE UPOZORAVAJU: 12 emocija koje neminovno vode od ozbiljnih FIZIČKIH BOLESTI!

Ono što osećamo, naše emocije - odražavaju se u enormnoj meri i na naše fizičko zdravlje, a ovih 12 su najčešći okidači bolesti!

Lepi & Zdravi
Autor:
STRUČNJACI KVANTNE MEDICINE UPOZORAVAJU: 12 emocija koje neminovno vode od ozbiljnih FIZIČKIH BOLESTI!
Foto: Shutterstock

Gnev, preterana gordost, osećaj griže savesti, strah, preopterećenost u nama dovode do nakupljanja emocionalnih čvorova, jednostvanije rečeno do energetskih tumora, i deformiteta. Energiju ne vidite al je i te kako osećate, energiju ljubavi-besa-mržnje- ponosa-straha-sreće...

Dakle, ti čvorovi u energetskim tokovima dovode do blokada koje vode do bolesti.

Svaka blokada energije u dužem trajanju uzrokuje bolest. Međutim, možete mirno otvoriti ove čvorove, dopuštajući da vam energija slobodno poteče.

Evo par citata koje možete ponavljati sebi kada god ste u prilici u toku dana, u sebi ili na glas.

"Sve dobro mi je dato i to delim sa svima ..." "Živim bez straha, bez siromaštva, bez bolesti." Kada ponavljate ovaj citat, al sa uverenjem, on vibrira određenim vibracijama koje sprečavaju upliv loših emocija, koje vas vode u depresivno i anksiozno ništavilo!

Emocije su najuže povezane s bolešću!

Uzburkane emocije u vašem telu se mogu popraviti. Emocije uzrokuju fizičke simptome kao što su anksioznost, brzi otkucaji srca, vrtoglavica,drhtanje i znojenje ruku. 1. Anksioznost - može dovesti do dijareje, zatvora, mučnine, tahikardije...

2. Konstantna kritika - može dovesti do problema sa jetrom i disanjem.

3. Teškoća u pronalasku svoga mesta u društvu, porodici - može dovesti do čestih infekcija mokraćnih kanala ilošeg varenja.

4. Kad ne želimo da slušamo nešto, možemo imati infekcije uha, bolove u ušima, kao i probleme sa sinusima.

5. Kada oklevate da nešto kažete što vas tišti, možda ćete imati aritmije, razviti tokom vremena anginu pektoris, migrenu...

6. Ako nećete da odustanete od zacrtanog cilja ma po koju cenu, možda ćete imati problema sa kolenima i zgobovima. 7. Ako se plašite budućnosti u koliko promenite svoje navike ili se bojite nedostatka novca, možda ćete patiti od bola u donjem delu leđa.

8. Ako ne možete biti fleksibilni u različitim trenutcima vašeg života i ne znate način da se relaksirate od akumuliranog stresa - bol u vratu i ukočenost vrata i ramena. 9. Sukob sa šefovima uzrokuje bol duž ramenog pojasa i ukočenost gornjeg dela leđa.

10. Kada preuzmete na sebe veliku odgovornost, takođe rizikujete bol u ramenima i vratu, kao i osećaj težine u ramenoj regiji. 11. Ako stežete zube kada se suočavate licem u lice s nekom osobom ili situacijom i zadržite tu emociju neko vreme u sebi, može doći do bolova u zubima, može doći do čira ili apcesa u u ustima. 12. Strah od budućnosti i u koliko radite preteranim tempom pa imate potrebu da usporite, dovodi do bola u nogama, stopalima i gležnjevima, a tačke na dlanovima mogu biti izuzetno bolne. Naravno, da ne generalizujemo, ti simptomi mogu biti prouzrokovani mehaničkim problemom, nepravilnim kretanjem, premorom, prehladom ... ali ako ne možete pronaći uzrok, razmislite o tome što vas u duši muči u poslednje vreme - i pronaći ćete da je u pitanju fizički odgovor na emocinalni stres.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs