Najteže sećanje

SOFIJI VERGARI NA RUTINSKOM PREGLEDU OTKRILI RAK ŠTITNE ŽLEZDE: Trudila sam se da ne paničim!

Taj trenutak nikad neće zaboraviti!

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Glumica i voditeljka Sofija Vergara imala je 28 godina kada su joj doktori nakon jednog rutinskog pregleda saopštili da ima karcinom štitne žlezde.

Taj trenutak, priznaje, nikada neće moći da zaboravi, a nedavno se glumica svega prisetila, pa istakla koliko je važno da se ljudi, kada je najteže, drže zajedno.

"Sa 28 godina i tokom jedne rutinske kontrole, moj lekar je primetio kvržicu na mom vratu. Nekoliko testova sam uradila i onda sam saznala šta je u pitanju. Rak štitne žlezde… Kad ste mladi, tu reč „rak” kada čujete, ne znate gde ćete pre. Počnete o toliko stvari da razmišljate. Ali, trudila sam se da ne paničim. Rešila sam da se dobro, dobro informišem. Tako da sam pročitala sve čega sam se domogla, samo da saznam što više", pričala je ona.

U tom periodu, inače, Sofija je bila samohrana majka i tek na početku karijere, a tek devet godina kasnije joj je pripala uloga Glorije u serjij “Moderna porodica” zbog koje sada nema ko je ne zna.

Vergara je srećom saznala šta je po sredi u pravo vreme, pa je i uspela relativno brzo da pobedi, napominju strani mediji. Kad se izlečila, međutim, bila je najviše zahvalna porodici, pored lekara, jer su se držali čvrsto i zajedno, kao nikada pre.

– Tad sam mnogo šta naučila i ne samo o toj strašnoj bolesti. Kad je kriza, bolji smo ujedinjeni. Zar nije bilo tako i prošle godine, kad nas je sve „sklopila” korona? Očigledno je da smo uvek bolji zajedno. Tako da i ako ćemo i protiv raka, sigurno je da ćemo bolji biti zajedno – zaključila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...