Korisno znati

8 saveta za seksi guzu: Čučnjevi su prava stvar, ali nisu jedini saveznik!

Ako ovog leta svima želite pokažete svoju čvrstu guzu, onda je vreme da se za to malo i potrudite. Osim vežbanja i zdrave ishrane, postoje i određeni trikovi uz koje će vaša zadnjica vizuelno izgledati bolje
Lepi & Zdravi
19:06h Autor:
8 saveta za seksi guzu: Čučnjevi su prava stvar, ali nisu jedini saveznik!
Foto: Shutterstock

Ženska zadnjica je predmet muške požude, a upravo zbog toga veliki broj žena sanja o savršenoj guzi. I dok je kod nekih lepa guza stvar genetike, većina žena, ipak, mora da se posveti zdravijem načinu života ukoliko žele čvrstu guzu. Vežbanje i zdrava ishrana su neophodni. TrčiteIako vam trčanje možda i nije omiljena aktivnost, to je odličan način za oblikovanje guze. Za početak, prelazite kraće rute, potom ih postepeno povećavajte. Ako imate priliku, trčite u prirodi, po šumama i slično, kako vam više odgovara. Osim što ćete oblikovati guzu, uz trčanje ćete zasigurno skinuti i nekoliko kilograma viška, a i puno ćete se bolje osećati.

OVDE saznajte koje su idealne vežbe za vaš tip građe.

Nosite steznik

Jedan od načina da stvorite lažnu figuru peščanog sata je da smanjite struk. Uz pomoć steznika to i nije tako težak zadatak. Uz uži struk, vaša zadnjica će izgledati lepo i zaobljeno. Dakle, uvucite stomak, obucite steznik i zapamtite da lepota ponekad boli.

Radite čučnjeveOsim trčanja, odlična vežba za lepu guzu su čučnjevi. Stručnjaci kažu da su čučnjevi najbolje vežbe za seksi guzu jer pokreću sve mišiće u guzi i bedrima, te su puno efikasniji od ostalih vežbi. Čučnjeve možete da radite bilo kad i bilo gde. Za početak možete da uradite dvadesetak čučnjeva, pa da postepeno povećavate taj broj. Ako radite na poslu gde dugo sedite, uzmite pauzu i radite čučnjeve. Osim što će to povoljno delovati na oblikovanje zadnjice, i vi ćete se osećati bolje.

OVDE pročitajte šta guza, noge i kukovi govore ovama.

Nosite podstavljeno donje rublje

Ako vam se ne trči, zdravo hrani, niti rade čučnjevi (iako bi trebalo ako razmišljate dugoročno), onda možete da isprobate ovaj trik. Uz podstavljeno donje rublje, vaša guza će izgledati privlačno, a svakako bi trebalo da izbegavate tange.

Probajte spinningSpinning je program namenjen stacionarnom biciklu kojem je primaran cilj da izvuče što više energije iz tela. Na svakom treningu se posvećuje pažnja drugačijem načinu vožnje koju, naravno, diriguju treneri. Uz muziku i različite tehnike vizualizacije, vežbači razvijaju snažnu vezu uma i tela koja jača iz treninga u trening. Spinning je odličan način za sagorevanje kalorija, te utiče na oblikovanje donjeg dela tela, naročito na bedra i zadnjicu.

OVDE pogledajte kako se radi jedna vežba koja zateže celo telo.

Nosite visoke potpetice

Merilin Monro je očigledno pogrešila kada je pevala da su dijamanti najbolji prijatelji svake žene. Naime, visoke potpetice su najbolji prijatelj svake žene koja sanja o savršenoj guzi. Visoke pete vizuelno izdužuju noge, te na pravi način ističu vašu zadnjicu.

Zdravo se hraniteAko želite da li imate mršavo i lepo oblikovano telo, zdrava ishrana je prioritet. Voće, povrće, namirnice bogate vlaknima i puno tečnosti trebalo bi da se nalaze na vašem svakodnevnom jelovniku.

OVDE pročitajte modne savete za žene sa širokim bokovima.

Nosite farmerice sa džepovimaAko volite da nosite farmerice, te želite da vam zadnjica u njima izgleda seksi, svakako bi trebalo da birate farmerice sa džepovima. Džepovi bi trebalo da se nalaze tamo gde je zadnjica najveća. To je najjednostavniji način da izgledate odlično. Ako su džepovi previše udaljeni jedan od drugog, to vam može proširiti kukove, ako su pak postavljeni previsoko, vaša zadnjica će izgledati ravna, a noge kraće. Dakle, idući put prilikom kupovine farmerica obratite pažnju na zadnje džepove.

Imajte na umu da, iako vam genetika nije podarila obline kakve biste želeli, uz dovoljno truda i upornosti možete da imate savršeno telo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

GuzaZadnjica