ĐORĐA SOLERI OTVORILA DUŠU

DEVOJKA DAMIJANA DAVIDA O DEPRESIJI UZROKOVANOJ VULVODINIJOM: Čak i planiranje odmora je noćna mora!

Zdravstveni problemi devojke pobednika Evrovizije, nisu lako pali ni zgodnom Damijanu Davidu i njihovom ljubavnom životu

Lepi & Zdravi
Autor:
DEVOJKA DAMIJANA DAVIDA O DEPRESIJI UZROKOVANOJ VULVODINIJOM: Čak i planiranje odmora je noćna mora!
Foto: Profimedia

Već četiri godine su u ljubavnoj vezi, Damijano David i Đorđa Soleri retko se pojavljuju zajedno i trude se po svaku cenu da izbegnu paparace, koji su od pobede Moneskina, gori nego ikad.

Opčinjenost ženske populacije za pevačem ne jenjava već svakim danom sve više raste, i sve to utiče na mladi zaljubljeni par.

Đorđa je na društvenim mrežama rešila da podeli deo svoje intime o kojoj joj nije bilo lako da govori.

Stravične situacije sa kojim se bori godinama dovele su do depresije zbog probadanja koje trpi. Uzrok svega je bolest vulvodinija, jakih grčeva u predelu međunožja.

Seksualni odnosi mogu biti veoma bolni, pa čak i obično sedenje može da prouzrokuje napad. Lek ne postoji, a često ovu bolest prati tuga i depresija.

" Čak i planiranje odmora postaje noćna mora s obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u bolovima. Obećala sam sebi da ću pomoći ženama s istim problemom i da niko ne treba da se oseća usamljeno i napušteno. Nismo krive. Nismo slomljene. Mi smo bolesne i zaslužujemo razumevanje ", rekla je Đorđa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs