SAZNAJTE KAKO TO RADI BIJONSE

OVO JE TAJNA NEVEROVATNE LINIJE I NENORMALNE ENERGIJE POP DIVE: Bijonse otkrila svoj plan ishrane i fitnes rutinu!(FOTO)

Evo kako pevačica održava svoju savršenu liniju.

Lepi & Zdravi
12:09h Autor:
OVO JE TAJNA NEVEROVATNE LINIJE I NENORMALNE ENERGIJE POP DIVE: Bijonse otkrila svoj plan ishrane i fitnes rutinu!(FOTO)
Foto: Profimedia

Bijonse je donela veliki preokret u svet šoubiznisa, mode i lepote, kada je u pitanju shvatanje i prihvatanje ženskog tela. Naime, ona je, uz nekoliko čuvenih zvezda, u svet mode „vratila“ obline.

Iako deluje da pevačica izgleda sjajno bez mnogo truda, to je, naravno, daleko od istine. Srećom, Bijonse je veoma otvorena po pitanju svoje fitnes rutine i režima ishrane, pa rado deli savete. U nastavku donosimo detaljan plan njenih treninga, kao i ishrane.

Bijonse pripada endomorfnom tipu građe, što znači da ima viši nivo masnih naslaga od drugih tipova građe, ali isto tako, lako dobija i mišiće.

Baš zato, njen dnevni meni sastoji se od proteina i zdravih masti (riba, maslinovo ulje), puno povrća i voća.

– Izbegavam ugljene hidrate, a moji obroci se sastoje od 20-25% ugljenih hidrata, 45-50% masti i 30% proteina, priznala je ona.

Tokom priprema za nastupe, Bijonse se ne drži striktnih dijeta, ali u tom periodu, pridržava se veganske ishrane. Na samim nastupima i turnejama ne jede brzu hranu, već gricka bademe, zeleno lisnato povrće i ovsene kolačiće.

Dnevni meni Bijonse

Doručak: Kajgana od belanaca, smuti od povrća ili žitarice od celog zrna s mlekom

Ručak i večera: Uglavnom bude ista, a to je kombinacija povrća s ribom ili manje masnim mesom. Izbegava crveno meso.

Nakon treninga, Bijonse popije smuti od smrznutog voća, bademovog mleka, proteinskog praha i zelenog lisnatog povrća. Nedeljom, pevačica da sebi oduška, pa uživa u jelima poput pice.

Fitnes rutina Bijonse

Tokom godina, pevačica je menjala vrste treninga, sve u cilju potreba svog tela, ali nekim rutinama je ostala verna:

Provodi sate plešući.

Diže tegove manje težine.

Pre nastupa, Bijonse ima intenzivne kardio treninge zajedno sa ličnim trenerom. Tu spada dizanje tegova, vežbe s „medicinkom“, a da bi ostala fleksibilna, obavezno je i istezanje.Ono što je pevačica i sama napomenula jeste da, čak i kada ima mnogo obaveza, izdvoji vremena svaki dan za mini trening. Tada uradi malo čučnjeva, izdržaja, sklekova i zgibova.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs