Skandal

MASER I CVEĆARKA OPERISALI ŽENE U BEOGRADU: 5 godina radio u centru Beograda predstavljajući se kao plastični hirurg?!

Neko ko ima 23 godine, odvažio se toliko da se lažno predstavi ni manje ni više nego kao plastični hirurg, uzme u ruke skalpel i zareže ljudsko telo bez ikakvog obrazovanja

Lepi & Zdravi
09:49h Autor:
MASER I CVEĆARKA OPERISALI ŽENE U BEOGRADU: 5 godina radio u centru Beograda predstavljajući se kao plastični hirurg?!
Foto: Printscreen/ youtube/ K1 TELEVIZIJA

Maser Sava Knežević (23) pet godina je operisao i vršio estetske zahvate za koje nije kvalifikovan u svojoj neprijavljenoj ordinaciji u centru Beograda, a njegova majka Dragica, cvećarka, pomagala mu je u tome, a sve više žrtava, čija lica i tela su unakažena nakon intervencija, izlazi u javnost sa svojim lošim iskustvima.

Zamislite mladića koji ima samo 18 godina, kako odlučuje da "postane" estetski hirurg i umesto da upiše fakultet, on falsifikuje diplome, krade slike sa interneta, "otvara" ordinaciju u centru Beograda i kreće da radi estetske zahvate nad živim ljudima!

Znači, taj mladić je uzeo skalpel, špric, iglu i šta već bez ikakvog medicinskog znanja i "operisao" je žene. U tome mu je pomagala majka, po zanimanju cvećarka!!!

Ispostavilo se da je Sava do svojih klijenata dolazio preko društvenih mreža, tako što je za promociju, na svom Instagram profilu postavljao ukradene fotografije dokotra iz Azerbejdžana.

Sada su društvene mreže preplavljene iskustvima žena koje su jedva preživele "ulepšavanje" lažnog doktora Save Kneževića.

Naime, Sava je ženama vadio salo iz stomaka i stavljao u lice, ali na kraju bi one završavale sa neravnim stomakom i inficiranim licem. Jedna pacijentkinja se javila sa pričom da joj je Sava stavio biopolimer u usta, pa je posle morala da ide na operaciju korigovanja cele usne.

"Biopolimer je registrovan samo u zemljama našeg regiona, nismo mi najpametniji na svetu, da valja, registrovala bi ga Švajcarska." Ispričao je doktor Colić, gostujući na Prvoj TV. Navodi da postoje saloni koji otvoreno reklamiraju biopolimer, i da je to prema njemu "nonsens". Ali smatra da je to i krivica pacijenata. "Odete kod čoveka koji izgleda kao da ima 20 godina na proceduru. Opravdano sumnjam u inteligenciju ljudi koji se prepuštaju takvom čoveku", ističe doktor Colić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs