Prirodno

PROMENA GODIŠNJEG DOBA UTIČE NA POJAČANO OPADANJE: Koristite ovo i sačuvajte kosu!

Problem koji pogađa i muškarce i žene

Lepi & Zdravi
Autor:
PROMENA GODIŠNJEG DOBA UTIČE NA POJAČANO OPADANJE: Koristite ovo i sačuvajte kosu!
Foto: Shutterstock

Opadanje kose je pojava sa kojom se sve češće susrećemo. Pogađa i muškarce i žene, a javlja se zbog genetike, stresa, načina ishrane, ali i promene godišnjeg doba! Korišćenje raznih preparata koji možda jesu, možda nisu štetni za kosu i kožu glave nije baš najpametnije, pošto mogu da izazovu potpuno suprotan efekat. Ono što je sigurno i efikasno jesu prirodnih preparati. Dobra kombinacija pražljivo odabranih biljaka staće na put opadanju kose i sačuvati je, a tu kombinaciju ćete naći u preparatu Bob’s secret.

On sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

bobova tajna
foto: Promo

Bob Kovačević je nakon višegodišnjeg istraživanja u Parizu i korišćenja raznih preparata shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao je adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio ponuditi kupcima ono što im zaista treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

bobova tajna
foto: Promo

Bob‘s secret preparat možete kupiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve dobijate gratis.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs