Pomozite sebi

Elastični pojas za leđa: Kičma će se vratiti u normalan položaj, a vi ćete se ponovo osećati dobro!

Procenjuje se da je bol u donjem delu leđa vodeći uzrok invalidnosti

Lepi & Zdravi 09.02.2021. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Jedan od vodećih medicinskih problema u svetu jeste bol u donjem delu leđa. Pogađa oko 80% odraslih u nekom periodu života i značajno narušava njegov kvalitet. Procenjuje se da je bol u donjem delu leđa vodeći uzrok invalidnosti. Vodite računa o svojoj kičmi i osigurajte je od slučajnih povreda, a budite spremni i da ih sanirate, ukoliko dođe do toga. Sve što vam je potrebno jeste elastični pojas za leđa L6.

Spinemax, Pojas za leđa
foto: Promo

 

Zahvaljujući jedinstvenom tehničkom dizajnu koji pojas L6 ima, vaša leđa će se ponovo osećati dobro. Pojas ima 4 funkcionalna sistema za smanjenje pritiska:

 

  • sistem pomičnih šina koji struk drži čvršće
  • prepoznatljiv model dizajna prema principu dizajna oblikovanja luka ljudskog tela; može savršeno spojiti vaš struk i dati vašem telu dobru podršku
  • napušta klasični dizajn sa čeličnim ojačanjima i umesto toga koristi podršku za leđa; poboljšava efekat podrške - fiksira vašu kičmu zatezanjem sajli
  • bočni deo pojasa ima 3D podršku.

Pojas L6 uspostavlja stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnom periodu i pruža zaštitu prilikom obavljanja teških poslova.

 

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 5.900 rsd. Pre porudžbine odredite veličinu tako što ćete izmeriti obim struka. Veličina S/M odgovara obimu od 76 do 100 cm, a L/XL obimu od 90 do 113 cm.

 

* Klikom OVDE pogledajte ostale efikasne proizvode za borbu sa bolovima u kičmi, vratu, kolenima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...