Mislite na zdravlje

Zaštitite se od zagađenog vazduha: Osigurajte sebi i svojim najdražima čisto i zdravo disanje!

Za vazduh u Srbiji bi se u proteklom periodu moglo reći da ima i boju i miris...

Lepi & Zdravi 03.02.2021. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

Za vazduh u Srbiji bi se u proteklom periodu moglo reći da ima i boju i miris. Većim delom dana i/ili noći vodi se kao zagađen, nekada jako zagađen, nekada prihvatljiv, a kada imamo košavu onda bude dobar. Da ne bismo čekali pojavu vetra i zatvarali se u stanove i kuće u međuvremenu (kako nam zvanično preporučuju), možemo da obezbedimo sebi (i kome god želimo) kvalitetan i čist vazduh i to vrlo lako – potrebna nam je samo „Zelena maska“.

 

Višenamenska plastična maska pod nazivom „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions i odabrana je na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, od strane Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Zelena maska
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

 

Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

Zelena maska
foto: Promo

Masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402rsd!Filtere za nju naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 108rsd, za komplet filtera.

 

* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...