KORISNO

Obezbedite sebi i svojim najdražima najbolju zaštitu: Ovo je inovativno rešenje za celu porodicu!

Zaštitite se od zagađenja

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Promo

Zagađenje vazduha, alergije, pandemija... nikako da se nadišemo čistog, kvalitetnog vazduha. Umesto da izbegavate izlaženje napolje i provetravanje prostorija, predstavljamo vam inovativno rešenje za ovaj problem!

Višenamenska plastična maska pod nazivom „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions i odabrana je na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, od strane Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Zelena maska, Hangar, Hangar zelena maska
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

Zelena maska, Hangar, Hangar zelena maska
foto: Promo

Masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402 rsd!

* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs