Oprez

Budite bezbedni: Na ovaj jednostavan način proverite nivo alkohola u dahu pre sedanja za volan!

Budite savestan vozač i pametan saputnik

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstok

Sve je više saobraćajnih nezgoda na putevima. Nepažnja, umor, nedovoljno iskustvo i vožnja u alkoholisanom stanju dovode do stravičnih i kobnih ishoda.

Budite savestan vozač i pametan saputnik – nemojte sedati za volan u pripitom stanju, niti ulaziti u vozilo sa osobom koja je konzumirala alkohol. Umesto da se nadate da se ništa neće dogoditi i da mislite kako “niste popili mnogo” te ste u stanju da vozite, proverite nivo alkohola u dahu i budite sigurni.

U tome će vam pomoći digitalni alkotester sa satom za testiranje. Uređaj pokazuje i upozorava korisnika da li jeste, ili nije pod uticajem alkohola zvučnim signalom, a meri vrednosti do 1.9 promila alkohola. Sa već 0,2 dcl (npr. jedna čaša vina) alkohola u krvi dolazi do smanjivanja koncentracije tokom vožnje!

Digitalni alkotester
foto: Promo

Digitalni alkotester vrlo je lak za korišćenje i može se koristiti 15ak minuta nakon konzumacije alkohola. Sačekate dok se uređaj ne stavi u stanje pripravnosti, oko desetak sekundi, a potom lagano dunete u njega ka vrhu i za koji sekund imaćete stanje alkohola u telu. Njegove dimenzije su 100 x 37 x 17mm, tako da je vrlo lagan i praktičan za nošenje.

Poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.999 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...