Fenomenalna ponuda

Izaberite svoje savršene note: Ne propustite veliko sniženje parfema od čak 60 odsto, količine su ograničene!

Očaravajuće mirisne note

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Utiče na naše raspoloženje i samouverenost, nevidljiv je i opojan. Upotpunjava ličnost dame, kao i muškarca, i daje završni dodir eleganciji. Jednom rečju: parfem. Iskoristite ovaj neverovatni popust i naručite željeni miris sa čak 60% popusta!

Silver night parfem očaravajuć je i čulan za svaku ženu koja je samouverena, a ipak ženstvena, senzualna i glamurozna.

Gornje note: juzu, nar Srednje note: božur, magnolija Donje note: mošus. *Podseća na BRIGHT CRYSTAL by Versace.

Silver night parfem poručite klikomOVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 636 rsd.

Parfemi
foto: Promo

Parfem C OPPORTUNITY je svež, cvetan i poletan, suncem okupan, pravi prolećni miris! Veoma nežan a opet senzualan, otvara se notama dunje i grejpa, u srcu su zumbul i jasmin, dok u osnovi ostaju amber, kedar, beli mošus i iris. Spada u cvetno voćnu grupu mirisa.

Gornje note:grejpfrut, dunja Srednje note:jasmin, zumbul Bazne note:mošus, iris, kedar, amber

*Podseća na CHANCE EAU TENDRE by Chanel.

C OPPORTUNITY parfem naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 636 rsd.

Parfemi
foto: Promo

Love your life ili “Voli svoj život” parfem inspirisan je idejom prirodne i jednostavne lepote, slobode od društvenih normi i izbora lične vizije sreće. Crna ribizla, praline, vanila, iris i jasmin neki su od sastojaka ovog mirisa koji slavi jednostavnost, lepotu i život.

Gornje note: crna ribizla, kruška Srednje note: iris, narandža, jasmin Donje note: tonka, pralina, pačuli, vanila.

*Podseća na LA VIE EST BELLE by Lancome.

Love your life parfem naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 676 rsd.

Parfemi
foto: Promo

TIP TOP Girl je parfem koji reflektuje multidimenznionalne stavove moderne žene. Moćan je koliko i senzualan, u smeloj kombinaciji tamnih i svetlih elemenata. Za ženu koja zna kada je dobro biti loš. Predstavlja inovativnu i opojnu kombinaciju tuberoze i prženih bobica tonke, koja predstavlja dualnost karaktera. Cvetni val belog Sambač jasmina i tuberoze stavljen je u kontrast sa misterioznim i dubokim notama tonke i kakaa.

Gornja nota: kafa Srednje note: jasmin, tuberoza Donje note: prženatonka, kakao.

*Podseća na GOOD GIRL by Carolina Herera.

Tip Top Girl naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 796 rsd.

Parfemi
foto: Promo

* Sva pakovanja su od 50ml *

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs