Neophodno

Započnite dan sa osmehom: U rekordnom roku izbelićete zube na ovaj potpuno bezbedan način!

Lep i blistav osmeh ulaznica je za svet u kome je sve moguće – sa njim ni nebo nije granica

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Sa tim uverenjem, dugo i pažljivo su proučavane želje i potrebe potrošača, uz čiju pomoć je kreirano potpuno bezbedno i efikasno rešenje za profesionalno izbeljivanje zuba kod kuće. Preko 60.000 zadovoljnih korisnika širom sveta pokazuje nam da smo na odličnom putu. Pridružite im se i uživajte u svakom osmehu.

Ola smile gel formula razvijena je za izbeljivanje zuba, a da pritom ne ošteti gleđ. Gel deluje u kombinaciji sa klinički dokazanim elementima plave LED svetlosti i tako efikasno uklanja naslage na površini zuba za samo 16 minuta tretmana!

Ola smile, Ola olovka, Izbeljivanje zuba
foto: Promo

Ola smile set uključuje:

  • Ola USB LED svetlo
  • 3 olovke za izbeljivanje zuba
  • Vodič za nijanse
  • iPhone adapter
  • Android adapter
  • Uputstvo za korišćenje.

Trenutno je na sniženju i njegova cena iznosi 4.680 rsd. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Takođe možete poručiti i Ola set sa 2 olovke u paketu, po ceni od 4.720 rsd, klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Ola smile olovka idealna je za upotrebu na teško dostupnim mestima, pogodna za one sa užurbanim rasporedom koji žele brzo vidljive rezultate.

Ola smile, Ola olovka, Izbeljivanje zuba
foto: Promo

Ola smile olovku poručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od 1.740 rsd, a uz nju dobijate i uputstvo za korišćenje.

Proizvod je 100% siguran, klinički je testiran i odobren od Ministarstva zdravlja. Ola smile gel za izbeljivanje je veganski, bez glutena, sa visoko kvalitetnim bezbednim sastojcima.

Vidljivost prvih rezultata naravno zavisi od stepena obojenosti i prirodne boje zuba. Nakon 4-5 aplikacija možete videti prve rezultate, a ako se tačno koristi, može se postići izbeljivanje do 8 nijansi. Preporučuje se korišćenje 1 aplikacije dnevno.

Izbeljivanje zuba
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs