Nenadmašno

Ovi gedžeti će vas osvojiti: Olakšajte svakodnevnicu sebi, dragoj osobi ili ljubimcu!

Sitni gedžeti, a veliko olakšanje. Postoje te sitne, male, neupadljive napravice koje nam umnogome olakšavaju život svojom funkcionalnošću

Lepi & Zdravi 06.09.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Predstavljamo vam neke stare i neke nove vrlo praktične gedžete koji će vas osvojiti svojom jednostavnošću i praktičnošću.

 

Narukvica protiv komaraca pruža potpunu zaštitu protiv ovih malih napasti. Ima posebnu kapsulu sa uljima citronele, čajevca, lavande, eukaliptusa, pelina, limuna i esencijalna ulja kamilice i peperminta. To su mirisi koji prirodno odbijaju insekte. Miris polako isparava i tako vas štiti od uboda. Ulje iz ampule se oslobađa u dodiru sa kožom. Ukoliko se narukvica pokvasi to ne umanjuje njeno dejstvo.

 

Možete izabrati da li je želite u žutoj, roze, narandžastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj, crvenoj ili crnoj i naručiti je OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 490 rsd. Takođe možete naručiti set od 3 narukvice klikom OVDE, po ceni od 990 rsd.

foto: Promo

Bedž protiv komaraca za bebe i decu je 100% prirodan proizvod koji u sebi sadrži kapsulu napunjenu potpuno prirodnim eteričnim uljima koji odvraćaju komarce i ostale insekte. Nano inkapsulirani zid ravnomerno otpušta esencijalna ulja. Formula je ekstraktovana iz bilja i potpuno je netoksična i neiritirajuća. Bedž naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 490 rsd. Takođe, OVDE možete naručiti set od 3 komada, po ceni od 990 rsd.

foto: Promo

A sada nešto SASVIM NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU! Hit proizvod koji će vaš ljubimac obožavati – LETEĆI BACAČ HRANE!

 

Ubacite hranu za pse u transparentni deo i krenite sa svojim ljubimcem u uzbudljivu avanturu. Pomoću ove igračke vaš ljubimac će biti animiran satima i njegovi obroci prerašće u pravu zabavu. Najbolja igračka za trening! Dostupan je u crvenoj i plavoj boji, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 1.390 rsd.

foto: Promo

* Još izuzetno praktičnih, zabavnih i pristupačnih proizvoda možete videti OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs