ZAŠTITA PROTIV KOMARACA ZA CELU PORODICU: Na prirodan i jednostavan način rasterajte insekte!

Jedva čekate da isplanirate neki predah u prirodi, a onda se setite da uživanje i zabavu mogu da pokvare komarci

Lepi & Zdravi
Autor:
ZAŠTITA PROTIV KOMARACA ZA CELU PORODICU: Na prirodan i jednostavan način rasterajte insekte!
Foto: Profimedia

Za roditelje je i veća muka dok namažu ili poprskaju decu, ona se žale da im ne odgovara miris ili da su lepljivi. A posle ujeda komarca tek dolazi borba da se ne češu i da naprave još veću štetu. Skratite sebi muke i prepustite se uživanju u prirodi uz prirodne proizvode kojim će se i deca i odrasli oduševiti!

Bedž protiv komaraca za bebe ima posebnu kapsulu napunjenu potpuno prirodnim eteričnim uljima koji odvraćaju komarce i ostale insekte. Nano inkapsulirani zid ravnomerno otpušta esencijalna ulja. Formula je ehstrahovana iz bilja i potpuno je netoksična i neiritirajuća. Potpuno su sigurni za bebe, decu, stare osobe, i osobe sa osetljivom kožom.

bedž, hangar bedž, hangar, Hangar gedžeti
foto: Promo

Kako se koristi? Bedž izvaditi iz originalne zipp kesice i zakačiti za odeću, kapu, kolica, ranac i slično, blizu delova tela koji su izloženi insektima. Može se istovremeno staviti i više bedževa. Kad bedž ne koristite, vratite ga u zipp kesicu kako bi što duže trajao. Efekat traje do 3 meseca, a ukoliko se drži u zipp kesici i do godinu dana.

Bedž možete poručiti po ceni od samo 99 rsd pozivom na broj telefona 011/4420-502 ili ovde ONLINE. Iskoristite i akciju, ako uzmete 3 komada možete ih dobiti po ceni od samo 190 rsd.

Hangar, Komarci
foto: Promo

AntiMosquito - narukvica protiv komaraca takođe ima kapsulu sa uljima citronele, čajevca, lavande, eukaliptusa, pelina, limuna i esencijalna ulja kamilice i peperminta. To su mirisi koji prirodno odbijaju insekte. Miris polako isparava i tako vas štiti od uboda. Ulje iz ampule se oslobađa u dodiru sa kožom i, s obzirom na to da narukvica sadrži isključivo prirodne sastojke, mogu je koristiti deca, trudnice, dojilje i starija lica.

Hangar, Komarci
foto: Promo

Način upotrebe:

Narukvicu izvući iz zaštitne vrećice za zippom i staviti na zglob ruke ili noge. Nakon korišćenja narukvicu vratiti u vrećicu sa zippom kako bi vam duže trajala.

Dostupna je u crnoj, crvenoj, plavoj i zelenoj boji i sada je na ekstra sniženju!

Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, možete naručiti narukvicu u željenoj boji po ceni od samo 149 rsd! Takođe možete naručiti i SET od 3 narukvice, po promo ceni od 499 rsd.

Hangar, Komarci
foto: Promo

* Količine su ograničene! Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman proizvoda koji će svakodnevnicu učiniti lakšom i zabavnijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs