Sjajan savet

Bezbednost na putu je najvažnija stvar: Uz ovaj gedžet bićete uvek mirni u toku vožnje!

U letnjem periodu, kada su temperature visoke, pa smo samim tim više izmoreni, vožnja automobila i drugih prevoznih sredstava zna da bude veoma nezgodna.

Lepi & Zdravi
Autor:
Bezbednost na putu je najvažnija stvar: Uz ovaj gedžet bićete uvek mirni u toku vožnje!
Foto: Shutterstock

Pritom, svesni ste da se Vi pažljiv i savestan vozač, ali nikada ne znate ko sedi za volanom drugog automobila. Pravila u saobraćaju postoje, ali ih mnogi, nažalost, ne poštuju.

Kako bismo osigurali sebe, kao i osobe koje prevozimo, decu, roditelje, prijatelje, kolege, neophodno je da preduzmemo sve moguće mere predostrožnosti. Ova auto kamera za snimanje vožnje vam donosi tu sigurnost i smirenost koja vam treba. Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrašen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i kameru koja automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je 1.999 rsd!

foto: Promo

Recite zbogom brigama i krenite na put oslobođeni od stresa, znajući da je auto kamera uključena i da snima sve što se dešava. Možete ja naručiti OVDE po neverovatnoj ceni od samo 1.999 RSD!

*Još fantastičnih proizvoda po fantastičnim cenama možete pronaći OVDE

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs