Obratite pažnju

Broj obolelih žena od policističnih jajnika je u porastu: Na prirodan način olakšajte simptome ovog poremećaja!

Od ovog oboljenja jajnici su obično gotovo duplo veći od normalnih, napete sivobele površine ispod koje se u kori nalaze ciste veličine od 5 do 15mm

Lepi & Zdravi 18.07.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Sindrom policističnih jajnika je najčešće hormonsko oboljenje kod žena. Ono je takođe najčešći uzrok izostanka ovulacije. Naziv ovog oboljenja potiče od izgleda oboljelih jajnika na kojima se nalaze brojne ciste. Takođe, od ovog oboljenja jajnici su obično gotovo duplo veći od normalnih, napete sivobele površine ispod koje se u kori nalaze ciste veličine od 5 do 15mm. Procene kažu kako 5 od 10 odsto žena u plodnom razdoblju boluje od ove bolesti.

 

Sindrom policističnih jajnika uzrokuje anovulaciju, sterilitet, povećanu telesnu težinu, opadanje kose, pojačanu maljavost, te pojavu akni po licu i leđima.

Ukoliko mučite muku sa ovim problemom, vreme je da se upoznate sa Folinomelom, proizvodom sa posebnom medicinskom namenom, koji se pokazao delotvornim kod žena sa ovim tegobama. Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

foto: Promo

Prednosti Folinomela za PCOS:

 

Naručite gaOVDE po ceni od 2.990rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.
 

*Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs