Korisno

Prirodno lečenje policističnih jajnika: Izbalansirajte hormone na ovaj način i rešite "tihi poremećaj"!

Policistični jajnici, koji se drugačije zovu i „tihi poremećaj“, jesu jedan od najčešćih hormonalnih poremećaja kod žena. Čak 5 do 20% žena u reproduktivnoj dobi pati od ove tegobe

Lepi & Zdravi
Autor:
Prirodno lečenje policističnih jajnika: Izbalansirajte hormone na ovaj način i rešite "tihi poremećaj"!
Foto: Shutterstock

Neki od najčešćih uzroka sindroma policističnih jajnika su:

  • genetska predispozicija
  • loša ishrana
  • neadekvatna fizička aktivnost
  • pristnost već nekog hormonskog poremećaja
  • visok nivo insulina
  • visok nivo upale.

Umesto besomučnog ispijanja raznih lekova, poboljšajte stanje svog organizma putem alternativnih metoda. Potrebna vam je kombinacija mioinozitola, melatonina i folne kiseline, kako biste regulisale menstrualne cikluse, pospešile ovulaciju, kvalitet jajnih ćelija i njihov broj, snizile insulin, glukozu, holesterol, upalu.

Srećom, navedene sastojke ne morate piti odvojeno! Njihova kombinacija nalazi se u preparatu Folinomel, koji se kao takav može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju sindroma policističnih jajnika, kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kao i sa problemom mioma.

foto: Promo

U jednom pakovanju Folinomela nalazi se 20 kesica, a konzumira se 1 kesica dnevno. Ne postoji vremensko ograničenje u vidu trajanja terapije, slušajte šta Vam organizam kaže i na osnovu toga ćete najbolje zaključiti. Folinomel je potpuno prirodan preparat, te se ne morate plašiti da će naškoditi Vašem organizmu.

Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od 2.990 rsd.

* Dostava je besplatna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs