GLATKE NOGE I DO 6 MESECI

Rešite se najveće ženske muke: Fenomenalan način da vam noge budu glatke tokom celog leta!

Leto i dlačice nikako ne idu zajedno. Dobra vest je da postoji sjano rešenje koje će vas osloboditi ovog problema i uz koje ćete čak 6 meseci biti mirne

Lepi & Zdravi
Autor:
Rešite se najveće ženske muke: Fenomenalan način da vam noge budu glatke tokom celog leta!
Foto: Shutterstock

Letu, suncu i toplim danima se svi radujemo, ali ono što kvari tu sreću su definitivno dlačice i muke oko njihovog svakodnevnog uklanjanja.

Ovo je problem koji muči svaku ženu, naročito leti kada sve želimo da uskočimo u omiljenu kratku, lepršavu haljinu. Verujemo da ste do sad isprobale gotovo sve metode: od brijanja, preko depilacije, do raznih krema i preparata.

Kod brijanja se javlja rizik od posekotina; depilacija može da iziritira kožu, a kreme uglavnom nisu dovoljno efikasne, a osim toga njihov sastav ne pogoduje ženama sa osetljivom kožom. Druga mana im je što ni jedna od ovih metoda ne uklanja dlačice na dovoljno dug period. Čak i nakon depilacije, one počnu da rastu već nakon 15 dana.

S druge strane, dostuni su nam i laserski tretmani, koji opet poprilično koštaju, a zahtevaju i izdvajanje dodatnog vremena i odlazak na nekoliko tretmana.

Ovo leto želimo maksimalno da iskoristimo i uživamo u lepršavim haljinama, a ne da trošimo vreme na brigu o dlačicama. Baš iz tog razloga smo uradili malo istraživanje i pronašli najbolje rešenje za uklanjanje “najveće ženske muke tokom leta”.

Pronašli smo aparat koji je jednostavan za korišćenje, uklanja dlake iz korena, ne iritira kožu i za kućnu je upotrebu.

Reč je Philips Lumea Prestige IPL aparatu. Potpuno je bezbedan za upotrebu, s obirom da je razvijen u saradnji sa dermatolozima, a rezultat je 14 godina dugog istraživanja i predstavlja značajnu inovaciju koja je nastala iz profesionalne IPL tehnologije. Ovaj apparat je podvrgnut opsežnom kliničkom testiranju na više od 2.000 žena, uz dokazane rezultate.

foto: Promo

Zahvaljujući nežnim svetlosnim impulsima dlačice se uspavljuju u samom korenu, pa je tako dalji rast onemogućen do čak 6 meseci, a daljim korišćenjem aparata po propisanim uputstvima postižu se dugotrajni rezultati.

Lumea Prestige IPL uklanja dlačice i sa najosetljivijih delova tela bez i najmanje mogućnosti za iritaciju. Dokazano uklanja i do 92% dlačica nakon 3 tretmana**. Što je veći kontrast između boje dlačice i boje kože, to je IPL efikasniji. Prilagođava se nijansi vašeg tena i na osnovu toga Senzor Smart Skin određuje postavku koja je najprijatnija baš vama.

Dolazi sa 4 posebno dizanirana, pametna nastavka (za lice, pazuhe, bikini zonu, ostatak tela) koja prilagođavaju programe tretmana određenim delovima tela, a kreiran je tako da može da se koristiti žično i bežično, za što praktičniju i lakšu upotrebu.

Ono što ga dodatno karakteriše je elegantan i moderan dizajn i brzina kojom se tretman obavlja. Za uklanjanje dlačica sa obe potkolenice biće vam potrebno svega 8,5 minuta.

foto: Promo

Kako do najboljih rezultata uz Lumea Prestige IPL?

Prva 4 tretmana moraju da se obave na svake 2 nedelje (zbog prirodnog ciklusa rasta dlake) posle čega bi trebalo da vidite željene rezultate. Da biste održali rezultate, jednostavno ponovite postupak svake 4 nedelje. Posle samo 8 ponovljenih tretmana možete biti bez dlačica bar 6 meseci, a sve to bez odlaska u salone i bolnih ili rizičnih tretmana.

Ako ovog leta želiš glatku kožu bez I jedne dlačice neka tvoj izbor bude Lumea Prestige IPL!

foto: Promo

**(Uz praćenje rasporeda tretmana, mereno na nogama, individualni rezultati se mogu razlikovati)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs