Obratite pažnju

Počastite se jednom vitaminskom dozom: Top 3 vitamina za lepotu!

Vitamini su dobri za zdravlje celog organizma, kako spolja, tako i iznutra. Biotin, vitamin A i C spadaju u red onih koji su blagotvorni za vašu lepotu
Lepi & Zdravi
10:42h
Počastite se jednom vitaminskom dozom: Top 3 vitamina za lepotu!
Foto: Shutterstock

Vitamini su dobri za zdravlje celog organizma, kako spolja, tako i iznutra. Pomažu pri jačanju imunog sistema, daju sjaj i lepotu koži i poboljšavaju ukupno stanje organizma. Počastite se u ovim kišnim danima jednom vitaminskom dozom. Ovo su top 3 vitamina koji su blagotvorni za vašu lepotu:

1. Vitamin C – osim što je saveznik u borbi protiv raka, vitamin C se može naneti direktno na kožu i tako povećati njegovu efikasnost. Osim toga uvek možete da napravite hranjlive maske od grejpa ili manga, a za ručak brokuli ili papriku koji su bogati vitaminom C.

2. Biotin – najvažniji iz grupe vitamina B. Ako vam se koža ljušti i suva je, povećajte unos biotina. Ima ga u jajima i bananama. Biotin je takođe dobar i za zdravlje i sjaj kose.

3. Vitamin A – ovaj vitamin odličan je ukoliko se borite sa aknama, a sprečava i pojavu bora. Ima ga u mleku, puteru, jajima...

OVDE pogledajte kako da napravite eliksir zdravlja i lepote koji sagoreva kalorije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs