Pomoć

Žene sa sindromom policističnih jajnika teže zatrudne: Izborite se sa ovom tegobom na prirodan, neagresivan način!

Ukoliko imate nekoga u porodici ko pati od neregularnih menstrualnih ciklusa, ima hormonske akne i pojačanu maljavost, vrlo je moguće da ta osoba ima sindrom policističnih jajnika. Oni moraju odmah rešavati taj problem, kako ne bi došlo do pojave steriliteta.

Lepi & Zdravi
Autor:
Žene sa sindromom policističnih jajnika teže zatrudne: Izborite se sa ovom tegobom na prirodan, neagresivan način!
Foto: Profimedia

Sindrom policističnih jajnika (PCOS) je reproduktivni poremećaj prouzrokovan višestrukim cistama koje su izrasle na reproduktivnim organima. Problem policističnih jajnika javlja se kada reproduktivni organi proizvode previše muških hormona, naročito testosterona. Ovo se može dogoditi ukoliko dođe do otpuštanja lutensivnog hormona (LH) ili kroz povećan nivo insluina u krvi, a takođe može biti i posledica estrogena.

Neki od rizičnih faktora za nastanak policističnih jajnika su prejedanje, insulinska rezistencija, genetika, dijabetes u porodici, kardiovaskularni problemi u porodici, stres… Simptomi i znaci policističnih jajnika su neplodnost i manjak ovulacije, neregularne menstruacije i prekratak ciklus, povećan nivo muških hormona, gojenje oko struka, ćelavost, akne, masna koža, maljavost, bol u materici, dijabetes…

Samo korišćenje lekova ne može da reši problem. Na taj način ga samo maskirate, tako da je neophodno da uradite i nešto više. Pored promene ishrane, obavezno izberite dodatak ishrani koji će vam pomoći u borbi sa ovim konkretnim problemom.

Preparat Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

– Reguliše menstrualne cikluse – Promoviše ovulaciju – Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj – Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći – Snižava insulin i glukozu – Snižava holesterol – Snižava upalu – Rešava problem mioma na materici – Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine – Smanjuje potrebe za određenim namirnicama – Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem

Preparat Folinomel možete naručiti OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502, 011/442-0501, 064/866-0055 ili 062/220-352 svakog radnog dana.

*Dostava je besplatna.

**Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs