Olakšajte sebi život

Rešite se bola u vratu i kičmi: Najefikasniji način da u rekordnom roku sprečite razvoj tegoba!

Prve simptome koji se pojave nikako ne smete da ignorišete

Lepi & Zdravi 16.03.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

Dugo sedenje, stajanje i nepravilno držanje je danas zastupljeno više nego ikada. Mnoge bolesti su prouzrokovane upravo tim ponašanjima, počev od bolova u vratu i kičmi, preko nastanka diskushernije do bolesti kardiovaskularnog sistema. Iz tih razloga je vrlo važno ne ignorisati pojavu prvih simptoma, a najbolje bi bilo voditi računa da do tih simptoma uopšte i ne dođe. S obzirom na to da nam dan traje prekratko da bismo postigli sve, pronašli smo proizvode koji će Vam pomoći u borbi sa neminovnim uzročnicima ovih zdravstvenih problema. U pitanju je nova vrsta fizioterapije, iliti fizioterapija koju možete raditi sami kod kuće ili na poslu.

 

Masažer CM3 predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. Efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Jednostavan je za rukovanje, u sebi sadrži struju, grejanje i trakciju, a kao bonus ima dodatni par elektroda kojima možete uraditi terapiju strujom na bilo kom delu tela koji vas boli.

Prvo blago istegnete vrat kako biste opustili napete mišiće, zatim terapijska struja prolazi kroz mišiće vrata i na kraju ide toplota koja će dodatno relaksirati i opustiti napete mišiće.

foto: Promo

CM3 masažer možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od 11.900 rsd. Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi godinu dana.

 

Ukoliko tražite nešto što će srediti bolove u lumbalnom delu kičme, za Vas je masažer za leđa LM2. On je jednostavan za rukovanje, sve što je potrebno jeste da ga uključite u struju, pritisnete Auto mod i opustite se. Možete ga koristiti uvek i na svakom mestu, kad god imate potrebu za masažom. Sastoji se od sistema 4 u 1, sadrži: infrared svetlo i terapiju toplotom, vibracionu masažu, elektromagnetno polje i vazdušni sistem istezanja.

foto: Promo
foto: Promo

Vrednost masažera je jednaka 4 masaže kod masera. Uz to morate zakazati, pa često nemate vremena, a često ni maser nema termin kada vama treba. Masažer ćete koristiti godinama, kad god vam je potrebno i gde god se nalazite.

 

Posle svakodnevne terapije moći ćete da radite bez bola i da budete efikasniji i odmorniji, kada završite sa poslom.

 

Masažer LM2 možete naručiti OVDE po sniženoj ceni od 8.100. Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi godinu dana.

 

*Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

 

** Za sva dodatna pitanja možete nam se javiti na mail podrska@hangar.s ili na našu zvaničnu Facebook stranicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs