Jednostavna tajna mladolikosti

Verovali ili ne, Natalija ima 72 godine: Zbog ovoga izgleda 30 godina mlađe! (FOTO)

Jutarnje vežbe za istezanje i ustajanje najkasnije u 7 je nešto što baš nikada ne preskače

Lepi & Zdravi 20.12.2019. - 13:04h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Printscreen Youtube / PeterShop.com - Russian Movie

Ruska glumica Natalija Varli ima 72 godine, ali definitivno izgleda bar 30 godina mlađe!

 

Kako je to moguće? Ovako:

 

- Natalija se striktno drži svoje dnevne rutine koju nikada ne menja - uvek se budi najkasnije u 7, a uveče leže najkasnije do 23 sata. Čvrsto veruje datelo mora da se lepo odmori i oporavi, kroz dovoljno sna, i ponovo prikupi snagu nakon dana punog obaveza. Osim dobrog izgleda i mladolikosti, Natalija ovako čuva i zdravlje.

 

- Toplo-hladno tuširanje je obavezno svakoga dana. Naime, treba da se kupate što toplijom vodom (do granice izdržljivosti) oko 3 minuta, a zatim prebacite na što hladniju 1 minut.

 

- Jutarnje vežbe za istezanje su nešto što Natalija takođe nikada ne preskače.

 

Ovako se hrani najzgodnija šezdesetogodišnjakinja na svetu: Ishrana koja je zadužena za mladolikost i dobru formu Kristi Brinkli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Girls from movies (@actresses_daily) on

- Jedno od pravila koja Natalija poštuje, a za koja veruje da takođe doprinose zdravlju i mladolikosti, jeste to što ne čita horoskope, ne gleda vesti pre večere i živi u skladu sa svojom savešću i biblijskim zapovestima.

 

"Povukla se i živi u jednoj seoskoj kući. Retko dolazi u Moskvu. Radije obilazi razne manastire, redovno ide u crkvu. Vodi život koji joj i te kako prija", rekao je jedan Natalijin prijatelj.

 

Glavni izvor njene snage i vitalnosti, kaže Natalija, jesu njena deca i unuci. Oni su ujedno i njena inspiracija i volja za životom, novim postignućima i uspesima.

 

Ivana Stanković (45) za Stil o lepoti, modelingu i susretu sa Džulijom Roberts: Ovo je moj recept za mladolikost!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Андрей Малахов (@malakhov007) on

"Po deci vidite koliko vreme brzo prolazi i shvatate da nije važno koliko ste stihova napisali, koliko st euloga odigrali... Ništa nije bolje nego biti majka. Taj posao nikad niste završili, niti ćete ikada", poručila je Natalija u jednom od veoma retkih intervjua.

 

Osim lepe kože, ono što "upada u oči" svakako je i Natalijina kvalitetna, veoma gusta kosa. Glumica tvrdi da je pere baš svakog dana najobičnijim šamponom.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...