Efikasan metod sa dugotrajnim efektom

Uklonite neželjene dlačice kod kuće: Najefikasniji način da imate glatku i nežnu kožu!

Uklanja dlačice iz korena sa svih delova tela

Lepi & Zdravi
Autor:
Uklonite neželjene dlačice kod kuće: Najefikasniji način da imate glatku i nežnu kožu!
Foto: Shutterstock

Tokom većeg dela života borimo se sa upornim i dosadnim dlačicama po telu. Postoje razne metode za njihovo uklanjanje, ali se čini da nijedna nije dovoljno efikasna. Najzastupljenija metoda skidanja dlačica jeste brijač, ali je njegova jedina, ali opet velika mana to što ne čupa dlaku iz korena već je samo skrati, i ona već posle par sati počinje ponovo da raste.

Na tržištu postoji mnogo drugih metoda kao što su električni depilatori i električni brijači. Njihova velika prednost je što mogu da se koriste kod kuće! Električni depilatori uklanjaju dlačice iz korena, pa koža ostaje glatka i do 4 nedelje! Ovi aparati mogu da uklone dlačice i dužine pola milimetra, a čak i kada izrastu, dlake nisu oštre, već tanje i mekše na dodir.

Električni brijači su najbezbedniji, i zbog svog veoma lakog korišćenja sve su popularniji kod žena. Sa ovim aparatima možete ukloniti dlačice sa bilo kog dela tela, čak i sa onih najosetljivijih kao što su prepone i pazuh. Ne zahteva nikakav gel ili penu pre upotrebe, a efekat glatke kože traje duže.

Uz ovaj aparat ne morate više da zakazujete termine po kozmetičkim salonima, ili da puštate dlake da vam rastu do iznemoglosti kako bi mogli da vam ih uklone u salonu. Dobijate i depilator i brijač, pa možete da kombinujete metode i negujete svoju kožu kako i kada vama odgovara ! Uz njih dobijate i rotirajuću turpiju za pete, koja će vaša stopala učiniti glatkim i nežnim.

foto: Promo

Aparat ima dve podesive brzine rada, 45 minuta bežične upotrebe, snaga mu je 3 wolta, a frekvencija 50/60 Hz. U sadržaju paketa se nalaze aparat, nastavci, adapter za punjenje uređaja, četkica za čišćenje mašinice, krpica/sunđer za dodatnu negu i garancija.

Možete ga naručiti OVDE, po ceni od samo 2.499 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman proizvoda, po pristupačnim cenama, možete videti OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs