Prirodno

Normalan rad bubrega: Sprečite nastanak mnogih infekcija prirodnim putem!

Imate probleme s radom bubrega? Pažljivo pročitajte ono što vam donosimo u nastavku

Lepi & Zdravi
Autor:
Normalan rad bubrega: Sprečite nastanak mnogih infekcija prirodnim putem!
Foto: Shutterstock

Ćelije u našem organizmu obnavljaju se u kontinuitetu, zahvaljujući materijalima koje dobijaju iz hrane, vode i vazduha. U proseku se na dnevnom nivou obnovi od 50 do 70 milijardi ćelija. Ukoliko budemo uspešni u unosu određenih materija, učninićemo da naše novoformirane ćelije budu snažnije i zdravije.

Najčešće kroz ishranu ne uspevamo da unesemo dovoljno hranljivih materija, pa je potrebno da to nadomestimo na neke druge načine. To su obično dodaci za obnavljanje energije u ćelijama.

Ukoliko mislite da je vašem organizmu potreban detoks ili dodatna količina vitamina, minerala i aminokiselina. Ili naprosto želite nešto što će u vašem organizmu da se bori protiv slobodnih radikala. Imate probleme s radom bubrega? Pažljivo pročitajte ono što vam donosimo u nastavku. Ovo su jedni od najprirodnijih i najboljih suplemenata za jačanje organizam.

Detox+ aktivira sistem za čišćenje organizma na ćelijskom nivou, što rezultira eliminacijom toksina i poboljšanjem ćelijske aktivnosti.

Njegov aktivni sastojak je mačija kandža (Uncaria tomentosa).

Detox+ poboljšava detoksikacionu funkciju jetre i creva, pospešuje izbacivanje toksina, efikasno čisti organizam nakon tretmana sintetičkim medicinskim sredstvima Detox+ omogućava fino, neagresivno čišćenje organizma, bez iscrpljujućeg dejstva i poremećaja rada želuca. Proizvod normalizuje rad imunog sistema, obezbeđujući zaštitu organizma od nepovoljnih faktora okoline. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 3.255 rsd.

foto: Promo

Hromevital+ multikomponentni kompleks snabdeva organizam neophodnim materijama kao što su aminokiseline vitamini i minerali, stimuliše energetske procese na ćelijskom nivou pomažući da se osećate puni snage i energije u toku celog dana. Proizvod povećava otpornost organizma na negativno delovanje okolne sredine. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 3.255 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Hromevital+ otklanja tragove umora pojačava fizičke, radne i umne sposobnosti, daje podršku organizamu pri opterećenju i pomaže u periodu oporavka posle bolesti. Ovaj bioaktivni dodatak ishrani napaja telo energijom, koja dalje ispunjava svak čeliju, pomaže kod razdražljivosti, apatij i nedostatka energije.Proizvod ne izaziva zavisnost za razlik od sintetičkih prepara sličnog dejstva.

 1. Ispunjava energijom svaku čeliju organizma
 2. Povećava umnu i fizičku radnu sposobnost
 3. Utiče na poboljšanje kognitivnih funkcija
 4. Ima vitalizirajuće dejstvo na organizam
 5. Normalizuje nivo šečera u krvi
  foto: Promo

Nutrimax+ ima blagotvorno dejstvo na urogenitalni sistem.

Normalizuje rad urogenitalnog sistema.

Ima diuretičko dejstvo.

Nutrimax+ je kreiran je da smanji rizik od bolesti urogeni- talnog sistema i da omogući normalan rad bubrega. Njegovo dejstvo na ćelijskom nivou pomaže u rešavanju urogenitalnih problema.Izbalansirani kompleks biljnih komponenata smanjuje rizik nastanka infekcija i upalnih procesa u urogenitalnom sistemu. Sprečava stvaranje peska i kamena u bubregu.

Normalizuje diurezu i ispoljava diuretičko dejstvo. Za razliku od sintetičkih preparata, biljne komponente proizvoda Nutrimax+ ne deluju agresivno: ne narušavaju balans životno važnih elektrolita, imaju efekat čuvanja kalijuma u organizmu. Može da bude vaš po ceni od samo 3.255 rsd. Poručite ga OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Antiox+ je snažan antioksdantni sistem jedinstvenog sastava, kreiran da se suprotstavi dejstvu slobodnih radikala na ćelijskom nivou.

Slobodni radikali, kao ostaci produkata metabolizma žive ćelije, veoma su nestabilni i lako stupaju u hemijske reakcije sa drugim supstancama. Oni napadaju prve stabilne molekule, izazivajući lančanu reakciju, koja rezultira oštećenjem ćelijskih membrana, DNK i drugih struktura ćelije, što na kraju dovodi do njenog uništenja. Štiteći svaku čeliju organizma od slobodnih radikala, Antiox+ pokreće antioksidantni mehanizam čelije, čime sprečava njeno oštećenje, kao i prevremeno starenje.

Bioaktivni dodatak ishrani obezbeđuje zaštitu delovanja negativnih faktora iz okolne sredine, kao što su zagađenost vazduha, radijacija, zračenje, UV zraci, kao i pogubno delovanje duvanskog dima. Otklanja stres i umor. Blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem, jača zidove krvnih sudova i kapilara.Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 3.255 rsd.

Otklanja stres i umor , pomaže u borbi sa slobodnim radikalima, koji mogu da razore čelije našeg organizma, čime mogu dovesti ne samo do prevremenog starenja, več i do opasnih oboljenja.

 1. Štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala
 2. Sprečava procese preranog starenja ćelija
 3. Smanjuje negativna dejstva UVzraka i radijacije
 4. Omogućava regeneraciju ćelija
foto: Promo
foto: Promo

Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs