Hronični bolovi u kičmi, vratu i zglobovima: Eliminišite ih na ove načine, bez lekova i odlaska kod lekara!

Naša kičma je pod konstantnim gravitacionim pritiskom, od trenutka kada počnemo da hodamo. Zbog toga, tokom vremena, pritisak na osetljiva nervna vlakna, dovodi po pojave bola

Lepi & Zdravi
Autor:
Hronični bolovi u kičmi, vratu i zglobovima: Eliminišite ih na ove načine, bez lekova i odlaska kod lekara!
Foto: Profimedia

Vazdušno dekopresioni sistem pomoću vazdušnih komora, nežno rasteže trup, umanjujući uticaj gravitacije i pritisak, koji izaziva bol. VDS povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska, i umanjuje bol. Ovo je jedina terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, kao i zglobova,koja ne koristi upotrebu lekova, a deluje sistemski na organizam.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajn predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 2800 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Princip SpineMAX L8 pojasa za leđa je da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Ovaj pojas redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bola usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas sa dodatnom potorom sadrži ploču koja može da se skine, ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. OVDE možete kupiti pojas, po ceni od 5900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko vas muče bolovi u kolenima, masažer za kolena je prava stavr za vas! Nova vrsta fizioterapije totalno različita od stare prakse steznika za kolena, ili grejača kolena. Masažer Efikasno ublažava bol u kolenu. Poseduje LED svetlo i terapiju toplotom, ima podesivu temperaturu 40-65C, vibraciona masaža (2 vibratora), odvojive i podesive trake za koleno (2 trake). Preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice, ili bilo kakvog pokreta kolena, pri velikom bolu u kolenu prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku, pri učestalom bolu, ili nelagodi prilikom pomeranja kolena, kao i kada je koleno otečeno, ili ukočeno. Masažer možete OVDE poručiti, po ceni od 7900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko su učestali bolovi u vratu vaš problem kao i mnogima, masažer za vratni deo kičme je preporuka. Masažer predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. On efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Karakteristike masažera: inteligentni električni impuls, inteligentna vazdušna podizanja (trakcija), magnet, 4 u 1 sinhronizovani kanal komande energetskog polja. Po ceni od 11900 rsd možete OVDE da ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Vratna kragna sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma je laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Karakteristike vratne kragne sa dekompresionim sistemom:

– Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju. – Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom. – Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 8400 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Vazdušni pojas je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj. OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 9900 rsd, ili pozviom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe. Garancija je godinu dana.

Još fenomenalnih stvari, veoma efikasnih, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs